A hétfői, 12 halálos áldozatot és 48 sérültet követelő berlini teherautós támadás után a német kancellár feketére téglalapra változtatta facebookos borítóképét.

Gyászba borult Angela Merkel Facebook-oldala

A szóvivője a Twitteren annyit írt, hogy gyászolják az áldozatokat, és remélik, hogy a sebesülteket  minél előbb el tudják látni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Nem öröm az, hogy egy agymosott, aki nem látja mi történik Európával, és még mindig várja a menekülteket és migránsokat tárt karokkal.
Eriksson
Érdekes téma volna azt is boncolgatni, hogy mi elől menekülnek a menekültek. Talán csaknem a németek, franciák, angolok, amerikaiak és oroszok bombái , vagy gazdasági terrorja elől? S mi köze van ehhez Magyarországnak, és a sok százmillió európai lakosnak, aki csak békésen szeretne élni saját hazájában? Aki a mai nemzetközi politikai elit világromboló tetteit helyesli, ugyanolyan háborús bűnös, mint azok.
karma1
Azok a menekultek is csak bekesen szeretnenek elni valahol, ahol nem bombazzak ki oket meg egyszer a hazukbol, a varosukbol,...Eleg, ha az ember megnez nehany nemzetkozi hiradast, es egybol nem tesz fel hulye kerdeseket, hogy ezek az emberek mi elol menekulnek... Harmat lehet talalgatni...
Ha pedig a nemet, francia, angol gazdasagi terrortol akarnanak menekulni, akkor nem pont ezekbe az orszagokba emigralnanak.
Magyarorszag - most meg - Europa resze, bar orban ezerrel dolgozik azon, hogy mielobb a Balkanhoz tartozzunk megint, es hat unios tag - tehat megint egy hulye kerdesre egy normalis valasz. Ja, es meg egy apro dolog: Magyarorszag Sziria es Nemetorszag, Anglia es Franciaorszag kozott terul el... Altalanos iskola 5. osztalyos anyaga...
krumpli
@karma1: Neem! : Szíria - Libia - Olasz - Német útvonal ! Jobb az úgy ! :D
karma1
@krumpli: ttol mi meg ott terulunk el foldrajzilag, ahol. A te utvonalad nem a legrovidebb a ket pont kozott... Ok lehet, hogy menekultek, de nem hulyek. Ha te akarnal disszidalni Amerikaba, akkor te sem Moszkva fele indulnal el...
wagabund
..."Gyászba borult Angela Merkel Facebook-oldala"...

de az arca nem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.