Kiutasítottak az Egyesült Államokból 35 orosz diplomatát, akiknek 72 órán belül el kell hagyniuk az országot – közölte egy névtelenül nyilatkozó magas rangú amerikai tisztségviselő csütörtökön.

Kiutasítottak 35 orosz diplomatát az Egyesült Államokból

Washington az amerikai választásokkal kapcsolatos orosz hackertámadások miatt szankciókat vezetett be Oroszországgal szemben – az erről szóló rendeletet a tisztségéből januárban távozó Barack Obama amerikai elnök csütörtökön írta alá. 

Az orosz külügyminisztérium szerint az új amerikai szankciók kontraproduktívak és aláássák a kétoldalú kapcsolatok normalizálását – jelentette csütörtök este az Interfax hírügynökség.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@Bringás: Kezdjem el sorolni a bűneidet? Hogy a szabadságharc leverésének napján tisztelegsz az orosz tankok előtt? A III/III múltadért? A köztörvényes bűneidért? Hogy beteges hazudozó vagy? Takarodj vossza orbán végbelébe, és irogass a fajtársaidhoz: fidesznyik.tumblr.com...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@sziha: Te meg a mamánál próbálkozz, kis hülye pöcs!
sokanvagyunk
Amikor a vesztes sakkozó szerencsétlenkedésében a táblát borogatja fel, saját hülyeségét a másik félre akarja kivetíteni, ahelyett hogy a szekundándsait okolná - ha már saját magát képtelen.
sziha
@Bringás: a te mamamadnal? Hisz mar te is fel labbal a sirban vagy, egybites...
Clavigo
@Bringás: ,Te kretén,,,,,Szilveszterkor nehogy kimenj a Kossuth térre tisztelegni...Hideg van,,,meg osztán kiröhögnek ...
Bringás
@sziha: Szerintem a sajátodat töcskölöd!
sziha
@Bringás: hat... mindenki magabol indul ki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.