Angol-amerikai iskolákat zártak be Moszkvában, de egyéb válaszlépések is várhatóak az orosz diplomaták kiutasítása miatt. – írja a Magyar Nemzet.

Mint ismert: Kiutasítottak az Egyesült Államokból 35 orosz diplomatát, akiknek 72 órán belül el kell hagyniuk az országot – közölte egy névtelenül nyilatkozó magas rangú amerikai tisztségviselő csütörtökön. Washington az amerikai választásokkal kapcsolatos orosz hackertámadások miatt szankciókat vezetett be Oroszországgal szemben .

Erre születtek orosz válaszlépések. Az iskolabezárás mellett úgy döntöttek, hogy az amerikai nagykövetség többé nem használhatja a Szerebrjanij Borban található nyaralóját. 

Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök az egyik közösségi oldalon közölte: sajnálatos, hogy a kapcsolatok helyreállításával induló Obama-kormányzat oroszellenes agóniával múlik ki. Nyugodjék békében.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
@F_Viktor: semmi bizonyíték nincs.
Puszta vélelmezés alapján ilyen súlyú lépést tenni kicsinyes bosszúvágyra, bűnbak keresésére utal. Szokatlan ez a diplomáciában. Ahogy az is szokatlan, h egy vesztett választás után egy hétig otthon sírdogáljon a vesztes. Ez egy vén, hisztis picsa megnyilvánulása, amiben Obama az eszköz lett.
Hírszerzők minden követségen vannak. Ha elkapják őket, akkor séta. De itt ilyen nem volt.

Hackerként nem kell az adott országban tartózkodni. És mi is derült ki a hackel? Hogy sunyik voltak a demokraták.

Van ebben a hisztis vén kurván kívül egy kis fideszes viselkedési minta. L.: Horváth András.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Na, itt adom fel! Múlt napi hírek: Putyin nem utasít ki senkit, nem fogalakozik már Obamáékkal. Trump gratulál a bölcs döntéshez.
Erre ma kiderúl, hogy nem úgy van az úgy van.
Na, két ilyen megbízható, szavatartó elnök!
teuton
@Bringás: Azt irod: HA! hahahahahhaha...
teuton
@krumpli: Aha... Amikor a törökök lelöttek az orosz vadaszgepet, akkor is "Intelligens Vezer" volt? A Putyin ugyanugy összeviszza hazudozik, mint Trump es GOrbanc...
teuton
@Bringás: Mit leplezett le idaig Putyin? Az Ukrajnan atrepülö lelött civl szemelyszallitogep VALOS lelövöjet orosz BUK-raketaval? Azt vegis tagadta, azt allitotta, hogy katonai gep volt, aztan hollandok es angolok bebizonyitottak, hogy ki volt a valodi tettes. Aztas a Kreml-hidon lelött ellenzeki politikus es Politkovszkaja gyilkosat is leleplezte? Idaig csak önmagat leplezte le, mint diktator...
Bringás
@teuton: Az amerikai taknyokat leplezte le!
teuton
@Bringás: Almodsz??? Ki leplezte le a doppingolast? Miert vettek el az oroszoktol több sportrendezveny jogat? A szankciok miatt ki szenved az oroszoknal? Tudod mennyibe kerül a kisembereknek 1 kilo hus, zöldeseg, deligyümölcs a diktator miatt? de arrol is beszelhetünk, hogy en 1 orai minimaloraberböl 8 liter dizelt vehetek, te mennyit tudsz venni 1 orai magyar minimaloraberböl az orosz dizelböl? Na most kit lepleztem le, Gorbancod vagy Putyinod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél