Janiczak Dávid, Ózd jobbikos polgármestere meztelen képet osztott meg magáról Facebookon.

Meztelenre vetkőzött a jobbikos polgármester

„Ember vagyok, amint a képen is látják. Ruha nélkül épp olyan vagyok, mint bárki más. Persze vannak jobban formában lévők is köztünk, különbözőek vagyunk, mégis mind emberek, hasonló hibákkal. De ruha nélkül senki nem megy ki az utcára, felölti a legjobb ruháját. A meztelenség otthon marad. A belső beszélgetések tartós, hónapokon keresztül történő rögzítése és nyilvánosságra hozatala aljas, minden politikai kultúrát nélkülöző tett, amivel meztelenné, kiszolgáltatottá teszik a szereplőket”

- írja a polgármester.

Janiczak Dávid szerint „legbelsőbb otthonába” törtek be, hogy galád módon „pellengérre” állítsák, amikor az irodájában folytatott „bizalmas, sokszor szenvedélyes, kontroll néküli” beszélgetésket rögzítették ismeretlenek, és internetes oldalakon közzétették. Ózd polgármestere azt írja, ő széllel szemben küzd a városért. sokszor még széldzsekit is lerántják róla.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
A politika már csak ilyen..tudta mit vállal, azt is tudhatta(volna), hogy (jobbikos)polgármesternek lenni sem fenékig tejfel...még fiatal, most tanulja a harcmodort...jelenleg egy-null az ellenfél javára. szerva ott..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Akkor mostantól elég, ha brokit villantok s a problémák megoldódnak?
Furcsa világot élünk.
TASzSz
Cucus! Felsőtetre még kicsit gyurnod kell!!! Óz(d) a nagy varázsló...
lusta
@Horizont: Ez egy nagyon érdekes kérdés. A választ a helyiek ismerik. Nem őt választották meg, hanem Pali ellen szavaztak az emberek. Éppen Dávid volt az ellenfele, de ha egy ló lett volna, akkor a lovat választják meg.
lusta
@Horizont: Sajnos a tettei nulla. Rengetegen csak azért mentek el szavazni, hogy ne Fürjes legyen a polgármester. Még kőkemény baloldali szavazók is. Persze csöbörből vödörbe estek. A város azóta egy jotttányival sem lett jobb, élhetőbb. Egyedül a PR kiváló, semmi más. Akivel beszélgetek, az csak panaszkodik.
JAJMÁR
Az iroda nem otthon. Munkahely. Egy munkahelyen minden kimondott szó legyen vállalható.
Mi az, hogy "kontroll nélküli"? Hát, fiatalember, - gondolom önkontroll nélkülit ért - ez hiba! A hibàkból pedig tanulni kell, nem nyavalyogni!
lusta
@Horizont: Éppenséggel nem, de egy rahedli barátom és ismerősöm igen. Munkámból kifolyólag elég jól megismertem a várost és az ott élőket.Sajnálatos, hogy egy olyan ember lett a város első embere, aki alkalmatlan feladata ellátására.ha tetszik valakinek, ha nem, azért a mjunkahelyen, legyen az akárhol, viselkedni is tudni kell, pláne azelső számú vezetőnek. neki valahogy sosem jön össze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.