Együttérzését fejezte ki az elhunytak családtagjainak és mielőbbi gyógyulást kívánt az isztambuli terrorcselekmény sérültjeinek Orbán Viktor miniszterelnök abban a levélben, amelyet Binali Yildirim török kormányfőnek írt – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője vasárnap az MTI-t.

Magyarországon nagyra értékeljük, hogy Törökország és a török emberek aktív szerepet vállalnak a nemzetközi terrorizmus elleni küzdelemben. Ez az embertelen támadás megerősíti kormányom elkötelezettségét a terrorizmussal szembeni fellépés és Törökország erőfeszítéseinek támogatása mellett

- fogalmazott levelében Orbán Viktor.

Isztambulban 39-en haltak meg egy a Boszporusz európai partján lévő szórakozóhely ellen elkövetett szilveszteri támadásban. A merénylő negyed kettőkor érkezett a bejárathoz, ahol lelőtt egy rendőrt és egy civilt, majd behatolva az épületbe sorozatlövő fegyverével vaktában tüzet nyitott az újévet ünneplőkre. A 700-800 vendég közül egyesek a tengerbe vetették magukat menekülés közben.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Lehet, hogy még nem tud róla, hogy ő írt egy levelet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Edmond Dantes
Hát előkerült? Így azért mindjárt vidámabban kezdem az új esztendőt.
Szókrakész
@Edmond Dantes: És ha nem is ő írta?

Én hiszem, ha látom.
Edmond Dantes
@Szókrakész: Lehet, hogy látnokként előre megírta???
A Vatikánban az a törvény,hogy amíg a halott pápát nem teszik koporsóba,addig a hagyatékában talált akaratát végre végre kell hajtani,mintha élne.Csak nem...
CsipkeRózsa
Lehet, hogy még nem tud róla, hogy ő írt egy levelet.
Szókrakész
@CsipkeRózsa: Vagy túl ütős volt a gyógyszer, és még nem tisztult ki, vagy meghekkelték Viktort.
lampa laz
Erre tartja a sajtósát, a havasigyopárt.
vonotok
" Nagy Vezérünk " ! Páncélosokat a Blahára, a Kossuth-térre, ja és a házad köré. Mer be vagy szarva azt már láttuk a Parlamenti foton is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.