Egyre kevesebb külföldi bankvezető érkezik Londonba tartós kiküldetésre és ezt alaposan megszenvedi a londoni luxusingatlanok piaca is. A Financial Times által kérdezett ingatlanközvetítők egyike a brit gazdasági napilapnak elmondta, hogy az év eleje óta a felére csökkent a londoni luxusbérlemények kereslete a külföldről érkező vállalati képviselők részéről.

Forrás: ingatlanok.hu
Feltöltő: hkriszf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Igy jar az, aki felinformaciok adasaval, sebteben szavaztatja meg az orszaga lakossagat, gyakorlatilag fel sem merve, hogy egy nap alatt akar le is rombolhatja a majdnem 50 eve hosszu elokeszites utan letrejott Europai Kozosseggel valo kapcsolatat.
Ezt hivjak on-tokon lovesnek...
karma1
De ne csuggedjenek, mert a magyarok elvandorlasi kedve toretlen, es ok fizetik a lakbert, igaz, nem a milliomos negyedben...:o))))
1magyar
Éppen ideje, mert igen magas heti bérleti díjak vannak. Jó, a fizetések is jók. De ezután majd csak saját zsebbe dolgoznak nem a banya és zenekara támogatja belőle a migránsokat.
Szókrakész
Már olvastuk a hírt.

De igazatok van.
Ismétlés a tudás anyja és a klikkmágnes a kasszacsengés vibrátora.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.