Nyomozás indult egy olasz pap ellen, akit azzal vádolnak, hogy orgiákat rendezett a plébánián és 15 szeretőjét interneten futtatta is – közölte az Independent.

A 48 éves Andrea Contin paduai otthonában szexuális segédeszközöket és videófelvételeket találtak, amiken a San Lazzaro templom területén lezajlott orgiák vannak megörökítve. A videók ráadásul olyan tokokból kerültek elő, amelyek különböző pápák nevét viselték.

Templomban tartott orgiákat a szexmániás pap

Feltételezhető, hogy a pap néhány szeretőjét "feleségcserélő" weboldalakon is felajánlotta, nőismerőseit pedig gyakran vitte egy szexklubba a francia tengerparton. A helyi püspökhöz már tavaly is érkezett panasz róla, ezt azonban akkor még nem vizsgálták ki.

Contint egyelőre nem sikerült letartóztatni, jelenleg Horvátországban van családlátogatáson.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Keresztény,és demokrata,hiszen rajta volt a csuha,s közösségben csinálta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
@grincss: itthon ilyen nem történhet meg mert minden idejüket leköti a hittannal való butítás és persely ürítgetése.
Eladott Ország
Mária mennybevételének napja az öröm napja is Isten győzött és nem tudott ellenállni földi vágyainak. De nem volt elég a perselypénz, kellet a hüvelypénz is.
bakegya
ATYA-Gatya nem marad szárazon ott sem?-MONDJUK GRUPENSZEX NÁLUNK IS VAN BŐVEN már kurmányolás után hamar hamar fürGén-bÜSZKÉN keményen titkosítva csakkk a fityiSSKERESZTÉNYEK TEHETSÉGESEK ÉREZHETIK JÓL MAGUKAT...!-atöbbi meg b...rá!
human
Semjén Zsót neve csak úgy eszembe jutott most.
Grafix69
Igaza van , szerencsés ember , hát állt neki aztán mindenki fennakadt rajta akinek izgalmas volt a katedra alatt bekapni a szent rudat . Jól tette , én ha nőnek születtem volna kurva lettem volna.:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.