Holtan találtak egy háromgyermekes apát egy szállodai szobában, Nigériában. Az elsődleges vizsgálatok szerint túladagolta a potencianövelőt és belehalt a többórás erekcióba – írja a punchng.com. A Samson néven azonosított elhunytnak a férfiassága még holtában is merev volt. Kiderült, hogy az elmúlt három hónapban egy új barátnőnek udvarolt.

Elmondások szerint egy bár megnyitóját ünnepelték, ahol alkoholt is fogyasztott, itt kapta a fülest egy potencianövelőről, amit végül kipróbált. „Nagyon sokáig közösültünk, de nem tudott elélvezni, biztosan a sokáig tartó merevedés miatt halt meg. Ez volt az első alkalom, hogy potencianövelőt használt” – mondta a barátnője, aki elrohant a helyszínről, miután a férfi meghalt.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Mi ez a szer elvtársak ? , Me nálunk annyi lankadt fasz van a parlamentbe ,hogy ideje lenne felállítani őket:))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Grafix69
Mi ez a szer elvtársak ? , Me nálunk annyi lankadt fasz van a parlamentbe ,hogy ideje lenne felállítani őket:))))))))))))
verőce21
Lehet, hogy már a két üveg alkoholba belehalt volna a magas vérnyomásával, feketepiaci potencianövelő és stresszhatás nélkül is.

"A halál az egyetlen biztos ajtó. Az egyetlen biztos kiút!" :)
picike1
@verőce21: gyógynövények és potencianövel csodák amitől meghalnak ezt olvastam arab ujságirótól veszélyben a világ hamisitják a gyógyszereket ez van ! ne szedj ilyen dolgokat vigyázz!@Grafix69:
verőce21
@picike1: (12:53) Az életnek nincs "happy end"-je.
Szókrakész
"Túladagolta a potencianövelőt, belehalt az erekcióba"

Baseball ütőnek látszó tárggyal halálos ütés érte a fején?
karma1
Nana, az alulmuvelt hulyeje,... MNert sosem olvasta a Szep asszonyok egy gazdag hazban cimu ismeretlen kinai szerzo muvet, akinel a Gazda szinten igy hal meg, de neki legalabb van mentsege: 4 feleseg sertepertel korulotte, a csajok azt lestek ejjelente, hogy honnan hova osonkodik az ur,...
Nem hiszem, hogy szep halala lehetett, mindenesetre teljesen foloslegesen nyult ki...:o(((
lópicigáspár
A szerető a hibás! Ha potencia fokozó nélkül nem tud életet lehelni a szerszámba, nem érdemel lóf@szt se!
simmering73
Erről egy régi (viagra előtti) vicc jut az eszembe.
A fiatalasszony elmegy a dokihoz és azt mondja: Drága doktor úr. A férjem már nagyon öreg, rövidesen meg fog halni és annyira szeretne utoljára boldoggá tenni, de már nem áll fel neki. Ha tudna valami gyógyszert felírni. Doki megteszi. Fél évvel később az orvos találkozik az özveggyel. Őszinte részvétem asszonyom. És mondja a szer használt a megboldogultnak. Mire az özvegy: Jaj doktor úr ne is mondja. Azóta sem tudjuk lezárni a koporsó fedelét.
jankó321
@Edmond Dantes: Karácsony estéjén a Télapó, mint mindenhol, ennél a háznál is leereszkedett a kéményen és pont a nappaliba jutott, ahol egy gyönyörű nő meztelenül aludt a díványon.
A Télapó felfedezvén a meztelen nőt, így gondolkodott:
-Ha megteszem, ami most az eszembe jutott, akkor elkések mindenhonnan és a gyerekek nem kapják meg időben az ajándékot. És akkor lőtek a Karácsonynak!
-Viszont, ha nem teszem meg, akkor pedig nem férek ki a kéményen!
:-)))
panellproli
Így jár aki csak a farkával tud gondolkodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.