Különös kísérletbe fogott a londoni Amit Patel. A 37 éves, világtalan férfi és kutyája, Kika naponta közlekedik a városban. Patelt már számos rossz tapasztalat érte, az évek során volt, aki fellökte, kutyáját pedig sokszor bántalmazták, esernyővel vagy táskával ütögették – írja a mashable.

A férfi ezért most kísérőjére szerelt egy Go-Pro kamerát, hogy megmutassa, milyen így élni Londonban. A pár hetes kísérlet során készült felvételeket Patel felesége nézte végig, és Kika Twitterén tették közzé.

Az eredmények elkeserítőek: volt, aki húsz percig kiabált Patellel a buszon, hogy szálljon le a veszett kutyájával, az utasok közül pedig senki sem kelt a védelmére.

Máskor azt rótták fel neki, hogyha segítőkutyája van, akkor tisztelnie kell, hogy mások meg akarják simogatni az állatot. A gyerekek sokszor zavarták vagy próbálták simogatni a kutyát, a szülők ilyenkor rendszerint nem avatkoztak be.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Horizont: Sajnos. Azért mi mutathatnánk példát.
glorianna
@Horizont: Meglátásom szerint az emberek mindenütt ugyanolyanok ... legfeljebb némi civilizációs máz próbálja takargatni, hogy az ember gondolkodása a kőkorszak óta nem sokat változott.
lópicigáspár
@Horizont: A bunkóság nemzetközi probléma! Csak az a gond, hogy nálunk több van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.