Magyar nyomozók fogták el pénteken Nyíregyházán egy Németországban tavaly október végén halálra szurkált magyar prostituált feltételezett gyilkosát.

A rendőrség a police.hu oldalon szombat hajnalban közzétett közleményében emlékeztetett: Chemnitz városában október 29-én ismeretlen tettes 81 késszúrással megölt egy 23 éves magyar nőt. A német rendőrség megkereste a magyar hatóságot, mert felmerült a gyanú, hogy az elkövető kapcsolatban állhatott a sértettel, és valószínűleg magyar állampolgár.

A készenléti rendőrség nyomozói megállapították, hogy a nő gyilkosa egy tiszadadai férfi lehet, a németek pedig a magyaroktól kapott adatok alapján január 5-én európai elfogatóparancsot adtak ki ellene. A rendőrök másnap este egy nyíregyházi bevásárlóközpont parkolójában elfogták a 20 éves tiszadadai B. Richárdot.

A férfit előállították, majd kiadatási őrizetbe vették, a bíróság később dönt a Németországnak történő átadásáról.

A Bild című német lap korábban arról írt, hogy az elhunyt magyar lány prostituáltként dolgozott Németországban.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
óóó..milyen fiatal hús...na, majd most ő fog prostituálódni jó pár évre, közben emlékezhet, mit is tett..lesz forgalma...

...bár ennek mindegy.
wagabund
a lényeget elfelejtettem: megdícsérni a nyomozókat. Ezzel kellett volna kezdenem. bocsánat.
elnyomott
Mindig csak baj van ezekkel a migránsokkal. Mérgezik Európa kultúráját és a kereszténységet!
Villon
Nem is várom el a gyűlölködőktől, hogy most itt posztoljanak bocsánatkéréseket, amiért annak idején fröcsögtek. Egyben megnyugtatásukra közlöm, hogy nem fogom utálni azokat, akik magyarnak vallják magukat, csak azért mert az elkövető is magyar volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.