A német Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal szerint tavaly hekkertámadás érte az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) számítógépes rendszerét, a nyomok pedig Oroszországra utalnak.

Hans-Georg Maassen, a német alkotmányvédelmi hivatal elnöke a dpa német hírügynökségnek szombaton adott exkluzív interjújában beszélt arról, hogy Oroszországhoz köthető a tavalyi hekkertámadás, ami az EBESZ-t érte.

Maassen elmondta, hogy vizsgálatok szerint a támadáshoz használt infrastruktúra azonos azzal, amelyet az APT28 néven ismert hekkercsoport a német szövetségi parlament (Bundestag) belső adathálózata ellen használt tavaly. Emlékeztetett, hogy az APT28-ként számon tartott csoport, amelyet Washington Fancy Bear néven azonosít, Oroszországhoz köthető.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Hát persze, hogy be kell állni az idióta amcsik mögé csicskának!!!
gulyasgyula
Szegény MSZP most hogy fognak újlenyomatott vetetni ..Én meg arra gondoltam meg kellene venni PHARAONNAK az Orbán háza melleti putriját ..Most már biztos nem jön ide lakni ..
Eriksson
Ezek a béna Amcsik most dicsekszenek vagy panaszkodnak, hogy az oroszok sorozatosan túljárnak az eszükön? Égő így is, úgy is.
Ha igaz, a helyükben hallgatnék, ha nem, akkor meg pláne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.