Náci karlendítéssel üdvözölte a bíróságot kedden Anders Behring Breivik, az a norvég, aki 8 embert felrobbantott, 69-et pedig lelőtt még 2011-ben – adta hírül a Reuters.

Breiviknek kedden kellett újra bíróság elé állnia, miután a norvég állam fellebbezett abban az ügyben, melyben a bíróság kimondta: a tömeggyilkos alapvető jogait sértették meg azzal, hogy magánzárkába zárták, rendszeresen levetkőztetik és megmotozzák, és fogva tartása elején gyakran meg is bilincselték.

A férfit 2012-ben 21 év börtönre ítélték, ez azonban meghosszabbítható, ha úgy ítélik meg, hogy veszélyes lehet a társadalomra. Jogi szakértők szerint jó esély van rá, hogy élete végéig rács mögött marad. A lenti videón egy korábbi tárgyalás alkalmával köszönt ugyanígy:

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Ez a breivik már nem mai gyerek, nem kellene állandóan vigyázni rá...
Egy hatemeletes börtönben meg akárki megbotolhat a lépcső tetején ...és hát sajnos a baleseteket nem lehet kizárni még az Északi Sarkkörhöz közelebbi helyeken sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@Szókrakész: 1951-52-ben nem sok adás-vételi szerződés köttetett, akkoriban "köztulajdonba vették" azt, amit megláttak. Viszont az "állam- és tszcs-elleni izgatásra" baromira felkapták a vizet, és a Népbíróság meg nehezen békül ám...
Szókrakész
@eugen4402: Népbíróság?

Nem azt istenítette reggel, délben, este a népszabadság és a népszava?
Szókrakész
@eugen4402: A családom az egzisztenciájával fizetett a komcsi korszak népbarát, szociális rendszerében.
Még a házunkat is közösbe dobta a népbíróság.
Igaz utána valami pártakárkinek kiutalták.
papa.49
Ezt is kár etetni, ha kijön folytatja amit elkezdett!!!
Szeparepa2
Eddig arról volt szó hogy kommunista ez az elmebeteg. Most már náci is? Mondjuk a szarbánviktátor is kommunáci, szóval végülis miért ne... de a zsaru helyében hogy a pofámba tolja a náci tisztelgést, visszakézből olyat basztam volna a gumibottal a kezére, hogy pár hétig biztos nem emeli fel az idiótája... fegyelmi terhe mellett megtettem volna...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél