Érdekes kezdeményezéssel állt elő a német Zöld Párt – írja a Time. Javaslatuk szerint a hatóságok állhatnák a költségét annak, hogy az erre rászorulók – idősek, betegek – szexuális szolgáltatást vegyenek igénybe.

Ehhez orvosi igazolást kéne felmutatni, egyúttal bizonyítani azt is, hogy az illetőnek nem áll rendelkezésére elég pénz, hogy maga fizesse a szolgáltatást. A prostitúció Németországban egyébként 2002 óta legális.

Receptre írnák fel a szexet Németországban

Hollandiában már működik is az említett rendszer, ezen alapulna a német változat is, tekintve, hogy az idősotthonokban egyre gyakrabban bukkannak fel prostituáltak, ami jót tesz a bennlakók egészségének.

A Szociáldemokrata Pártnak annyira mégsem tetszett a kezdeményezés: szerintük az országnak nincs szüksége arra, hogy fizesse az idősotthonokba járó prostituáltakat, főleg nem receptre.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Mi lesz a következő zöld ötletelés.

Mert eddig már a drogosoknak jár receptre kábítószer.
Most már van kupijegy.

Jön majd az alkoholistáknak a piajegy?
A sorozatgyilkosoknak a lőszerjegy?
A pedofiloknak az óvodajegy?
A politikusoknak a pénzjegy?
wagabund
@36: 12.22... pontosan. ezt kevesen tudják. A legjobb daganatmegelőzés, vagy karbantartás...mindegy, csak valaki szakszerűen köptesse meg az egyszeműt, ne kelljen mindig az ötcombú marcsikához fordulni...

miből derül ki egy pasiról, hogy szexfügő?.. ... hát lélegzik.
wagabund
Amúgy buliból kinyomtattam volna ezt a hírt, és elballagtam volna vele a körzetihez...csakhát nem merem, mert mit tudni, milyen napja van? 70 éves, ráadásul évtizedek óta nem dugta meg a férje..(sem)
36
@wagabund: Igen. Nagyon kevés orvos mondja ezt el. A lényeg, hogy ne maradjon bent az anyag, mert begyúllad. A rendszeres ürülést, a természet megköveteli.

Meddig férfi a férfi? Amíg össze nem kötik a lábát.
Veleda
Nem semmi kezdeményezés. Szóval Hollandiában és Németországban a TB-nek még arra is van pénze, hogy az időskori szexet finanszírozza. Azért ez nem semmi. A hazai viszonyokra már nem is utalok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.