A sóskafőzelék készítése egyik legegyszerűbb konyhai feladat. Gyorsan elkészül, ízletes és egészséges. Mi többre volna szüksége a háziasszonynak. Egész évben szerepelhet a konyhai menüben, hiszen fagyasztva is kapható. Télen mindenkinek jól esik valamilyen zöld színű étel. Egyértelmű, hogy a de a... HOZZÁVALÓK 25 dkg sóska (ha nincs friss, akkor a faygasztottsóska is tökéletes) 2 ek. kókuszvaj vagy olívaolaj 2 dl víz pici só cukor, méz késhegynyi szerecsendió csipetnyi bors 1 kk pirospaprika 1 kk. lepkeszegmag (kihagyható) csicseriborsóliszt (helyettesíthető sima búzaliszttel vagy rizsliszttel)

Forrás: bharata.hu
Feltöltő: harijan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Sóskába pirospaprikát? Nem is hallottam még ilyent!...
harijan
@Manhattan: telt ízt ad a kevés pirospaprika. Tulajdonképpen a rántásba kerül bele. Aztán a lepkeszegmaggal egymásra találnak :)
Manhattan
@harijan: Nem tudom, milyen ízt ad, de a színe szőrnyű lehet!
harijan
@Manhattan: nem kell agyonpaprikázni, csak egy csapott kiskanállal a csicseriborsólistes rántásba. Nyami.
De van még egy másik ötletem is. Egyzserűen ki kell hagyni :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.