Egyetlen igazán híres sztárt sem sikerült levadásznia az új amerikai elnök, Donald Trump beiktatási ceremóniáját megelőző koncertekre. Barack Obama beiktatásain például olyan nevek szerepeltek, mint

Beyoncé, Aretha Franklin,  Jon Bon Jovi, Stevie Wonder, vagy Mary J. Blige.

Trumpnak pedig egyelőre olyanok jutottak, mint:

Toby Keith, Jon Voigh, Lee Greenwold, Doors Down

Ne magát hibáztassa, ha még nem hallott volna róluk, az Egyesült Államokban sem számítanak első vonalbeli előadóknak. A Trump-csapat olyan sztárokat próbált megnyerni a koncertre, mint Céline Dion, Elton John, Andrea Bocelli és Garth Brooks, de mind nemet mondtak.

Nem akarnak fellépni a híres előadók Trump beiktatásán

Andrea Bocelli (Fotó: GIUSEPPE CACACE / AFP)

Ellenben a beiktatás napján lesz egy Trump-ellenes nagy vonulás Washingtonban, nőjogi aktivisták és feministák szervezésében, ahol fellép Katy Perry és Cher is.

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
"Ötszáz,bizony,dalolva ment
Lángsírba velszi bárd
De egy sem birta mondani
Hogy:éljen Eduárd!"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...és még azt mondják, hogy a művészet nem politika...
human
Majd ők is "túlértékelt" művészek lesznek.
human
@Csizmás Kond: Te elmennél Gyurcsány bulijára haknizni?
karma1
A muveszet valoban nem politika, de akik csinaljak, a muveszek azok hus-ver emberek, es annak ellenere, hogy hiresek es zenelnek, ok is szavaznak, ok is esznek, laknak, elnek valahol, raszorulnak orvosi ellatasra, a gyerekeik is jarnak iskolaba, egyetemre.

Engedtessek mar meg nekik a sajat elveik szerint elni, donteni arrol, hogy egy ketes korulmenyek kozott megvalasztott bohoc musorahoz akarnak-e asszisztalni, vagy sem.
Nem mindenki akos, demjenrozsi, netan pataky attila...

Letezik es dolgozik meg Koncz Zsuzsa, Brody Janos, Lerch Istvan, Marta Istvan, Novak Janos, es meg sokan masok, akik nem megvasarolhatok, es akik nem eneklik a fidesz szuletesnapjan eletuk nagy slageret, hogy "Nemcsak a 20 eveseke a vilag...", felig mar elivott aggyal, hanggal,...
karma1
@human: Ha jol megfizetik? Muzsikal ez meg a Negusnak is...:o))))
Peller Anikó
@kamra: ejnye, miféle kétes körülmények? Ez volt maga a választás, a trump teljesítette a feltételeket és az amerikai nép őt választotta magának (és nekünk). Ha ők a bohócot akarták akkor annak oka van elsősorban az, hogy a többiek még hülyébbek voltak és nem kértek belőlük. Nyilván sokat tett a latba az idegenellenes hozzáállás, az amcsiknak elegük van a fekák őrjöngéseiből vagy a mexikói invázióból.

Rövidesen kiderül mire képes a bohóc, csak akkor tudod megitélni ha már uralkodott néhány hétig (és remélhetőleg nem már néhány napos ámokfutás után). A reményhal megy utoljára.
human
@karma1: Nekem azzal sincs bajom, hogy Pataki Ufo Attila vagy pár megasztáros meggyőződésből lép fel fideszes rendezvényeken (ha ezt bizonyos előnyök reményében teszik az más kategória). Mindenki politizál akinek valamilyen véleménye van arról, hogy mi történik az országban. Fellépésükkel a tömegeknek jelezni akarják, hogy ők azzal az iránnyal értenek egyet. Tehát ha nem elítélhető az a politika, hogy a művészek felvállalják szimpátiájukat, akkor az sem elítélhető ha távolmaradásukkal politizálnak.
Csizmás Kond
@human: Ha valaki valamilyen művészeti adottságaiból, tudásából él az nem haknizik hanem dolgozik, szóval ha én elmennék Gyurcsány bulijára akkor nem az internacionálét muzsikálnám hanem népzenét és természetesen pénzért.
A bajok ott kezdődnek amikor a hírességek nemcsak a műfajukban jeleskednek hanem olyan politikai állásfoglalást vállalnak minek semmi köze a művészetéhez.
human
@Csizmás Kond: Az ő döntésük, hogy állást foglalnak-e vagy sem. Tudják, hogy ezzel rajongókat veszíthetnek. Felnőtt emberek, talán ezt rájuk lehetne bízni. Ha már ezért is bírálnák őket, akkor egy zenész anyagilag nem támogathat majd legálisan pártot vagy civil szervezetet, mert az is politikai állásfoglalás. És hol a határ, mit nem szabad majd még nekik tenni?
karma1
@human: Mintha emlekeznek valamilyen muvesz-felere, a Ronald Reagan neven a westernbol belesetalt a politikaba. Allatira allast foglalt. Egy terminator is arra vetemedett, hogy Kalifornia kormanyzoja legyen, mert erdekelte a politika.
A celebseg, a nepszeruseg igenis jelent valamit, ha egy ugyert egy muvesz all ki, akit mindenki szeret, es ismer (raadasul meg a maganeleteben sem kikezdheto), akkor azokra milliok figyelnek.
Az, hogy valaki nem megy el mondjuk orbannak csurdongolot meg fehervari huszarokat enekelni, az egy dolog, mert akkor a muvesz egy egyszeru partgyulesen nem szerepel.
De trump azert megiscsak az USA elnoke lesz, es ha valaki az o elveivel nem ert egyet, akkor miert menne el szerepelni az o beiktatasara?
Honnan tudjuk, hogy azok a szineszek, akik eddig "csak" dolgoztak, enekeltek, szineszkedtek, hanyszor valasztottak inkabb masik szallodat, mint trumpet, mert nem akartak gazdagitani onagysagat?
Bezzeg a nagy AIDS koncerten milyen fontos volt, hogy a legjobb zeneszek muzsikaljanak egyutt egy jo celert, nem? Soha annyi kivalosag nem dolgozott azota sem egyutt.
Lepényleső
"Ötszáz,bizony,dalolva ment
Lángsírba velszi bárd
De egy sem birta mondani
Hogy:éljen Eduárd!"
hetöndöe
A művészet nem is való az olyan gyökereknek,mint Trump Lee,mert magas nekik,mint törpének a levelesláda.:-)

www.youtube.com/watch?v=qt_OkgSOrkU
Csizmás Kond
@human: Természetesen mindenkinek a szíve joga azt tenni amit akar, de a dolgok azért sokszor nem ilyen egyszerűek.
Itt van példának a Trump beiktatása. Az próbálják most bebizonyítani, hogy ha két három előadó nem hajlandó résztvenni azon a bulin megáll a világ...holott az egész eseménynem nagyonsok olyan nemhangoztatott szereplője van ami igenis része az egésznek. Ilyen a szabó aki a ruhákat készíti...az is lehet ugyanaz mindkettőé..ott van a kaja az ellátórendszer és minden ami ott megjelenik résztvesz a Trump beiktatásán de csak néhány mikrofonbajnok hánykolódik...
human
@Csizmás Kond: Látod, ezek a "túlértékelt" művészek már csak ilyenek.
Csizmás Kond
@human: ...és holnap majd sírnak, hogy kevés a nyugdíjuk...
human
@Csizmás Kond: De azért ugye nem felejted el, hogy ez a jelenség nem csak a neked nem szimpatikus előadókról, hanem a neked szimpatikusakról is szól. Tudod az érmének két oldala van ám.
magyarbakancs
Ez a Trap egy trampli.
Remélem olyan hamar véget ér az elnöksége mint Nixon-é
Csizmás Kond
@human: ...nahát..ez mostanig eszembe sem jutott volna...
...soha nem azzal volt bajom hogy ki kit mulattat, hanem azzal, hogy azt művészként teszi vagy aktivistaként.
..ha ez így megy tovább nem együttesek lesznek hanem pártzenekarok.
karma1
akos, pataky attila bacsi, demjenrozsibacsi NEM fognak sirni az alacsiony nyugdijukert, az tuti... Amerikaban egy muvesz nem megy el 65 eves koraban nyugdijba, hanem tisztelettel es anyagi elismeressel veszi korul oket a kozonseg.
Ha rossz vagy, ugyis eltunsz a "futottak meg" rovatban, de ha tehetseges vagy, akkor eleted vegeig elvezheted a boseget, elismerest...
Kizarolag Magyarorszagon hasznalja a kormany a fizetes elvonast bunteteskent azok ellen a muveszek ellen, akik nem allnak be a sorba. Aki kiszolgalja a mindenkori rendszert, nem lesz gondja a nyugdijas eveiben sem... Somlo Tamas is szegenyen ment el, Som Lajos is egy hospice-ban tengeti eletet, de nem kell izgulnia sem vikidal (ugynok) gyula bacsinak, varga miklosnak es meg nagyon sok muvesznek sem azon, hogy mit aprit majd a tejecskejebe, es mibol fizeti a szamlait.
mandoki laci bacsit is allitolag fegyverrel uldoztek Hegyeshalomnal, alig birt elmenekulni Nemetorszagba, ahol aztan megirhatta egyetlen szamat, majd a telekomos szunetjel is o lett, es akit orban a sajat udvari zeneszenek tart...
Hat Istenkem, van ez igy...
Lesz majd csilivili enelkul is, hiszen Meryl Streep is azonnal Amerika "legtulertekeltebb" szinesznoje kategoriajaba kerult. Meryl Streep rohog az egeszen, ugyanis a dijai az o vitrinjeben sorakoznak a kozonseg velemenye alapjan, nem trumpeban.
Ott lesz, aki lesz, melania tundokolhet a nogyulolo, rasszista, xenofob ferjecskeje mellett, Amerika meg majd szopni fog, mint torkosborz...
sokanvagyunk
Trump viszont már biztos, hogy fellép - a többi csak körítés. :)
Eriksson
Ha nem akarnak fellépni, ne lépjenek fel. Az ő dolguk. Attól még Trump lesz az elnök, a többi felesleges cirkusz.
PJProby
Clinton is ott lesz a szakszijával, meg az oboás Mónikájával.
verőce21
@karma1: (10:38) Xenófob? Azért mert utálja az ingyenélő analfabétákat? Ne röhögtess. :)
Clavigo
@PJProby: Csak Orbán elvtársat nem hívta meg senki sem...Pedig hogy ráizgult...4-5 feles után még énekelt is volna Trumpnak...:) :) :)
Szókrakész
Beindult a Soros gépezet.
Muszáj is, mert 1 milliárd dollárt bukott a Clinton odakozmálással.
hetöndöe
Soros vót,Soros vót,Soros vót,,,,bala...bla...bla...:-)
PJProby
@Szókrakész: Marvin Hier rabbit nem hatotta meg a demokrata bojkott, ő is fohászkodni fog Trumpért. Ennek van igazi jelentősége, s nem annak, hogy Elton John éppen hol tölti a napot.
karma1
@Clavigo: A fehervari huszarok a kufircolassal... Az lenne a fo erossege...
hetöndöe
@PJProby: És "kijafaszom" az a Marvin Itt,hogy ekkora jelentősége van Ámerikában és a világon?
PJProby
@hetöndöe: Az egyik legbefolyásosabb zsidó, a Simon Wiesenthal központ góréja.
teuton
@Szókrakész: Na beindult megint a baromsagaid fröcsögese... Ugyanolyan primitiv mocskolodo vagy, mint Trump, csakhogy te meg a penzcsinalashoz is hülye vagy, ezert itt trollkodsz 5 ft-ert a hetvegen...
F_Viktor
Masodik honapja celtudatosan keresem a kulfoldi mediakban a Trump szavazokrol szolo hireket, de nagyon eldughatjsk ezeket.

Parhuzamot latom orbannal is, mikor szuntek meg a cof-os szimpatia-tuntetesek? Mikor a fityesz a latszatra sem ad az ezer milliardos mutyikra, lopasokra?
solidedge
Trump stábja reméli, hogy Győzike nem mondja vissza a szereplést.
sokanvagyunk
Elnökök és -jelöltek hosszú sora jött a XX. században hagyományos elnökgyártó családokból generációk (olykor de- előtaggal), utóbb már színesítve a palettát - Vietnam és környéke, afganisztáni, sivatagi vihar, arab tavasz stb. hősei (?) pedigrével. Lehet, hogy csak változtatni akart ezen a lakosság.
Szókrakész
@teuton: Tényleg ennyire egyedül vagy és csak én írtam neked?
Ennyire azért ne unatkozz!
teuton
@Szókrakész: Ennyit tudsz szolni a cikkhez? Ja, azt meg nem is olvastad, te csak mocskolodni es szemelyeskedni vagy itt, azert fizetnek. De valahogy nagyon eltevesztetted az oldalt, mert itt nem sürün kapod a hülyesegidert a lajkokat... Menj inkabb a birkatestvereidhez a 888-ra,ott otthon erezheted magad az akolban...
teuton
@Csizmás Kond: TE akarod megmondani, hogy egy müvesz csak müveszkedjen, de ne politizaljon??? Milyen jogon? Es akkor mit keresnek a csuhasok a politikaban es a kormanyban???
teuton
@Eriksson: Igaz, 1 cirkuszban eleg 1 bohoc, nem kellenek oda müveszek... Mondjuk eleg szanalmas, ha az USA elnöke egy bohoc...
Csizmás Kond
@teuton: Én azt mondok amit akarok...más is azt tesz amit akar...még a csuhások is...mert ezek a jogok mindenkit megilletnek.
Eriksson
@teuton: Honnan tudod, hogy bohóc? Még be se iktatták, de már be van skatulyázva? Az a minimum, hogy tettei alapján ítéljenek meg valakit, ne koncepciók alapján.
teuton
@Eriksson: Honnan tudom? Onnan, hogy amihez en hozzaszolok, arrol van fogalmam! Lattam a megnyilvanulasait, ismerem az eletrajzat (a nagyapjatol kezdve, aki katonaszökeveny volt, dezertalt), es minden szoparbajat is vegigneztem Clintonnal, A bohoc ra inkabb szolid kifejezes, valojaban egy ripacskodo adocsalo.
teuton
@Csizmás Kond: De nem te mondod meg, hogy ki mit tegyen es mondjon! Viszont allandoan ezt teszed. Talan olvasdd a sajat irasaid, vagy azert nem fizetnek?
Eriksson
@teuton: Lehet, hogy van fogalmad dolgokhoz, de a jövőbe még Te sem látsz.
bencemacska
@solidedge: ma,12:44
Nálad a pont!!!-:))))
teuton
@Eriksson: Lehet, de en a jelent biztosan latom. Szerinted Trump megvalasztasa mennyibe került fejenkent minden magyar adofizetönek? Hagyjuk el a közpenzböl elszort milliardokat Trump-propagandara es Clinton elleni megnyilvanulasokra, de mennyibe kerül a hadikiadasok megemelese a GDP 2%-ra? Ez a nepkara, de kinek van haszna belöle?
bencemacska
@Eriksson: ma, 14:50
Ne mondd, mert úgy sem hiszem el, hogy nem ismerted meg a kampány alatt.
Ennél többre tartottalak.
A puding próbája az evés, nem az elnöké! -:))))
Eriksson
@bencemacska: Bevallom, nem követtem, érdemben sincs is közöm hozzá. Akkor meg? Ha hiszed, ha nem, egyetlen kampánybeszédét sem hallottam.
Eriksson
@teuton: Hol érdekel ez engem? Ez csak üres propaganda.
bencemacska
@Eriksson: ma, 15:41
Én sem vagyok mazochista, hogy ilyeneket hallgassak.
Nekem a megjelenése és a gesztusai unszimpatikusak, ez elég. Tovább nem is érdekel.
(Ezért nyomom meg a távirányító gombját, ha OV - és még pár tsa - megjelenik a képernyőn! Ha beszélnek róla, hogy mit mondott, akkor majd elolvasom. Az könnyebb.)
Eriksson
@bencemacska: Én is így szoktam, de többnyire be se kapcsolom a tv-t.
Csizmás Kond
@teuton: ..persze hogy nem...de ezt honnan veszed ?
Cicamama55
@Peller Anikó: 09.10 Bocsi! " @kamra :)
PJProby
@Clavigo: 11:14
"Csak Orbán elvtársat nem hívta meg senki sem.".
Beszélj csak minél többet! Előbb-utóbb csak mondsz valami értelmeset is!
36
Nem is kell az a sok fellépő. Annyival is olcsóbb az esemény.
Rockxy
Nem akarnak fellépni?
Nem számít.
A szél akkor mis fúj. :)
PJProby
@36:
Ez itt nem Woodstock - mondta a főszervező, és nagyon igaza volt.
PJProby
@36:
Az a helyzet, hogy ez nem csupán a propelleren bedobott álvita, gumicsont, hanem magában az USA-ban is, amikor a vereségükbe beletörődni nem tudó demokrata majmok nem érik el kezükkel az érett banánt, és azt mondják, hogy savanyú.
Szókrakész
Remélem Trump nem röhögi, komolytalankodja el, nem bakizza szét a beavatási szertartást, mint Obama tette.
36
@PJProby: Trump és csapata, nem bírja a 68-as vonalat(én sem) és viszont. Minimum, négy évig, erről fogunk nap mint, nap olvasni. Ez nem jó, az nem jó. Gyártani fogják a híreket(mint eddig, CNN, NBC és társaik) és generálni akarják a balhét. Trump-nak, lojális titkosszolgálat/ok és hadsereg kell, ami nemzeti érzelmű. A bennfentes szabotázs akciókat, meg kell akadályozni.

Egyébként, megkérdeznék egy pl. magyar nyivákolót: Ott lesz-e a beiktatáson? Gondolom, azt válszolná, hogy nem. Hát, akkor, meg mit nyivákol!!!
Nem ez a lényeg. Itt csak arról van szó, hogy a New York-i és Kaliforniai "szórakoztató ipar" kozmopolitái cirkuszolnak.
Szókrakész
Azért kíváncsi leszek, hogy kb 1 év múlva kik akarnának majd mégiscsak fellépni, bármilyen Trump bulin?
Ha már elszáll ez a Clinton, Obama köd, elfogy a Soros pénz, tisztulnak az agyak...
36
@Szókrakész: Nézd, akik cirkuszolnak(a háttérben), vagyonos emberek. A fel nem lépő énekesek is mind, milliomosok. Éhezni soha nem fognak. Ha, meg a drog adagjukat is megkapják, minden nap akkor pedig, tovább pörögnek(amíg túl nem adagolják magukat), mint eddig. Csak nem elégedetten, hanem ideológiájukban sértve.

Amúgy, Trump, már sikeresen tárgyalt, nagy online kereskedésekkel, hogy az USA közép-nyugati kis-és közepes vállalkozói is jelenhessenek meg a nemzetközi kereskedelemben az árúikkal. Ők szavaztak rá, többségükben. Trump pedig, eddig állja a szavát.
levarosbukta
Elsütötte már valaki? Nem volt nehéz dolga Obamának mert a felsoroltak 99 %-a szinesbőrű. Naná hogy mentek danálni a beiktatásra.
Cicamama55
@Horizont: Én balga... :) Pedig az ő nevét is rövidíteni lehetne egy "szépségesre". Inkább ne tenné ezt, mert valaki egyszer elkereszteli...
Szókrakész
Itt sokkal mega-gigább dolog ketyeg a háttérben.
Világszintű leszámolás, számonkérés, hajtóvadászat.
A japánoktól az USA-ig.
A Közel-Kelet is rendbe lesz rakva.
Egy biztos, hogy Trump ellen azért harcolnak akik, mert pont ők kerültek célkeresztbe.
Már januárban elkezdődtek a letartóztatássorozatok minden országban.
Idővel bukik Merkel is.
Hollande sem véletlen fenyegette meg az angolokat, hogy tönkre vágják őket, még ha belerokkan is Franciaország.
Rengeteg politikus megy a levesbe a liubsi ideológiával.
De ez csak a fegyver a számukra.
A fegyver használói próbálnak most még jobban háttérbe vonulni.
De már késő.
Az adatbázis teljes.
A névsort már csak egy-két újabb menetközben felmerülő név dúsíthatja.

2017 ténylegesen a tisztogatás, a lázadás éve lesz.
És nem csak Trump és Orbán szerint.
Ők is csak csicskák lesznek ebben a játékban.
Februárban Putyin rá fog kérdezni Viktornál, hogy merre akar menni?
Egy új, tisztább világba, vagy a többi világvezetővel, bankárkaszt tagjaival, maffiózókkal együtt a levesbe?
Desischado
@karma1: Már megint egyetértünk mindenben, drágám. OIgazad van, ezek a művészek valakik ám, és nem járatják le magukat azzal, hogy segget csinálnak a szájukból. És nekem is sziklaszilárd véleményem, hogy Amerika nagyon megfogja bánni, hogy ezt a bunkó, bohócot nevezte meg. Istenem, a régi nagy elnökök most foroghatnak a sírjukban! Azt sem rtem, hogy juthattak ideáig! szerntem nem Clinton.t kellett volna indítani, hanem az alelnök elöltet, és Trump sehol sem lenne. Félek, az egész világ fizetni fog ezért a kapitális hibáért.
teuton
@Szókrakész: Megszolalt ismet a jos! Nagyon tisztan latja a jövöt! Csak...
1. Fogadni nem mer arra amit josol.
2. Ha pedig annyira jol ismeri a jövöt, akkor miert nem lotton kaszalja a milliokat? Helyette itt trollkodik a hetvegen is 5 forintert nyal Putyinnak...
Na ennyit rolad...
Szókrakész
@Horizont: USA-ban az FBI jan. 1-től már elkezdett takarítani.
15 ezres listájuk van.
Azért az már jelent valamit.
Szókrakész
@Horizont: A kazár maffiát intézik el.
A "nagy" családokat.
A bankárkasztot, a Fed embereit, akik csilliárd szám tolták ki a fedezetlen petrodollárt.
Netanyahut, Merkelt, európai vezetőket szedik elő, a japán császárt is lemondatták, lemondatják.
Ebben csicska lesz Trump, Putyin, még Orbán is.
Európa térképét átrajzolják egy kicsit.
Nagyon látványos intézkedések jönnek Európában is.
Az osztrákok az egyik példa.
Ki akarják takarítani a kelet-európai munkavállalókat, mondván, nagytételben exportáljuk a munkanélkülijeinket.
Ha kell szembemennek Brüsszellel, a szabad munkaerővándorlási akármikkel.
Azt akarják elérni, hogy előbb az osztrák kapjon munkát. A keleti munkás csak akkor, ha már az osztráknak se kell.
És ezt a Kancellár mondta Welsben.
Nem az Fpö vagy bármelyik szélsőjobbos bárki.
Tehát az osztrákok gazdasági okokból el kezdtek "nácisodni".
A németek ugyanezt fogják tenni.

Tehát nekünk magyaroknak meszeltek odakint.

Új valuták jönnek.
Lesz itt Amro, Brisco, ...
Majd mi is Putyinnal forint rubel elszámolásra térünk át.
.
.
.
.
teuton
@levarosbukta: Hat ez rossz vicc volt, de a narancsagyu birkakak röhöghetnek rajta... Ezert csak 1 kerdes: Cher, Elton John, Celine Dion, Bon Jovi (ne soroljam tovabb) miota szinesbörüek? Tul sok volt a gyogyszer amit bevettel, vagy tul keves? Egyebkent ha olvasni tudnal es a szamokat ismerned, akkor azt is tudhatnad az USA allampolgarok hany %-a feher (csak 2/3, de több mint felenek a nagyszülei nem Amerikaban születtek!) es szinesbörü es hogy fog ez 2050-60ra kinezni? 43% lesz mar csak feher...
human
@Szókrakész: Ja. Trumptól retteg a soha nem látott háttérhatalom élükön a gyíkemberekkel.
karma1
@Horizont: @cicamama: A vicc az egeszben az, hogyha igazan jopofizni akar a nevvaltoztatassal, akkor pont a cimzettekhez nem jut el a szosszenete, mert a rendszer csak a bejegyzett nicknevekre kukldi a valaszokat, lajkokat,...:o))))
hetöndöe
@human: Megártott neki a kannás,azért vannak lázálmai.:-)
karma1
@teuton: Hagyd a csudaba erikssont, csizmast,... az elobbi olyan valakirol alkot velemenyt, akit sajat bevallasa szerint egyszer sem hallott, latott ebben a budos eletben, de kikeri maganak, hogy Te velemenyt mersz rola mondani (szerintem is egy ripacs bohoc, en viszont minden megnyilvanulasat figyelemmel kisertem, mert igenis nem mindegy, hogy ki kerul az USA elnoki szekebe ), a masik meg kikeri maganak, hogy Neked is van sajat, jol alatamasztott velemenyed.Csak neki szabad itt megnyilvanulnia, mindenki masnak coki.
Ez van...:o(((
karma1
amikor azt irtam, hogy trump xenofob, elfelejtettem hozzatenni, hogy "de nem annyira, hogyha a farka veszi at a kezi vezerlest, akkor ne foglalkozzon azzal, hogy szexualitasanak targya eppen honnan jott"... Hiszen igy sikerult neki ket kelet-europai ex-szepsegkiralynot. illetve versenyzot bevallalnia.
Kulonben csak felig ertek egyet azzal, hogy minden menekult analfabeta: melania tenyleg annyira analfabeta volt, hogy egy az egyben le kellett masolnia Michelle Obama ferjet tamogato beszedet...Es amirol azt volt kepes nyilatkozni a majdani first lady, hogy azt a beszedet egyedul o irta!
Ket hiteltelen alak fogja kepviselni 4 evig az USA-t, mint vezeto es neje...:o(((( Szomoru kialatasok... Egy bohoc egy hazudos nejjel koritve.l...
karma1
@Horizont: 19,28-ra egyszeru a valasz: ha kovetjuk Szokratesz baratunk rendkivul erdekes, (de egyaltalan nem evidens) fejtegeteseit, akkor ezt a szitut egyetlen egy szo val lehet jellemezni, aminek a kisember egyaltalan nem orul (Te sem , en sem)

es ez a szo

FASIZALODAS
karma1
@Szókrakész: 20.27-re: Rejto Jenovel elve: "Az nem lehet, hogy egy fiatal uri kisasszony tajekozottabb legyen, mint 5 foldresz rendorsege"... Vagyis ugye nem azt akarod mondani, hogy Te ismered a 15 ezres listat, es ezt nekunk ilyen tutira tudod allitani, hogy ez a lista letezik, es az FBI mar hasznalja is? Nyugtass meg, hogy nem tort rad az influenza hatulrol, orvul...Mert maskepp nem tudom magyarazni ezt a lazalmot...
karma1
@Szókrakész: 2040-re: A terkep atrajzolast magyarul vilaghaborunak, vagy helyi haborunak hivjak, mert altalaban terulet- es vagyonszerzesert indulnak a haboruk.
Most meg hozzajon egy harmadik ok is: tul sokaig volt beke, tehat a mai fiatalok UNALOMBOL es KALANDVAGYBOL inditanak egy haborut, mert meg nem rugta senki jol seggbe oket, foleg nem a mar haboru utan szuletett jo edesanyjuk..
Szókrakész
@karma1: Amúgy rengeteg "fejes" menekül most Új-Zélandra.
Nagyon sokan vettek ott, vagy Dél-Amerikában birtokokat.
Gondolván, remélvén, hogy megússzák a tisztogatást, és az európai, amerikai felfordulást.
Csak figyeld meg a hírekben, ha egyáltalán nyilvánosságra hozzák, a rengeteg letartóztatást.
Szókrakész
@karma1: Attól félek, hogy a torokgyík fog rám törni.
karma1
@Szókrakész: Ne tedd, ne betegedj meg! A masik hsz-edhez: ezt most nagyon komolyan kerdem: tudsz valakirol konkretan, hogy idemenekult?
Csaxolok: barki, aki azt hiszi, hogy Uj-Zeland a kejmamor netovabbja a megelhetesre ill. a letelepedesre, DE a jelenlegi otthoni eraban a futyiszt vagy a jobbikot szolgalja, igen kurvara meg fog lepodni!
Penzzel ugyan be tudnak jutni az orszagba, de fognak kerni toluk nagyon reszletes eletrajzot, erkolcsi bizonyitvanyt (na, ezt a sintersanya akar sorozatban is kiallitja majd nekik), de itt nagyon komoly nemzetbiztonsagi atvilagitas van, nyilatkozni kell mas orszagokban levo bankszamlakrol, vagyonrol, es foleg, hogy milyen tevekenyseget folytattak otthon a megelhetesert.
Ha exponalt nevekrol van szo, nem fogjak beerni egy egyszeru formanyomtatvany kitoltesevel, mert ez nem ad teljes kepet a bevandorolni akarorol.
Tudod, amikor a lanyom ferjhezment itt, mar joval a kijovetele utan, es letelt neki az 5 ev, ami utan benyujthatta az allampolgarsag iranti kerelmet, akkor ilyen kerdesre is kellett neki valaszolnia: "Milyen a ferjevel a publikus szexualis elete?"
A lanyom kopni-nyelni nem tudott, persze, azt sem tudta, hogy mit feleljen erre, igy felhivta a bevandorlasi hivatalt, es megkerdezte, hogy mit ertenek ezalatt a kerdes alatt, mire a bornirt ugyintezo csak annyit mondott, hogy hat azt, hogy megfogjak-e az utcan vagy etteremben egymas kezet, csokolodznak-e nyilvanosan, egymas mellett ulnek-e az etteremben, vagy egymassal szemben, stb...Megkerdezte azt is, hogy ugyan mar, ezt miert kell leirnia? Mire az eloado mondta, hogy nehogy kideruljon, hogy csak kamubol hazasodtak ossze, mert rengetegen megteszik. ill. megtennek ezt, de ezt a bevandorlasi hivatal nem engedheti meg, mert ez buncselekmeny,.
A lanyom persze megfelelt ezutan a kerdesre, Van egy komplett kerdescsoport, ami kifejezetten politikai szervezeti tagsagot, katonasagot vagy mas katonai szervezettel valo kapcsolatot firtat. Es nincs kibuvo: mindennek utananeznek...
Szókrakész
@karma1: Amerikai, kanadai és egyéb nagy cégvezérekre, politikusokra és banki főgórékra gondolok.

Szedem össze a listát.
Az tuti, hogy a Bush család Paraguayban vettek hatalmas birtokot, saját kis folyóval, hogy a vízellátás is biztosított legyen.
Mellette Közép-Amerikában is bevásárolta.
Rengeteg "vezér" pedig földalatti luxusbunkert vett, vagy hatalmas földalatti bunkervárosban.

Amúgy van egy még a "hidegháborúban kötött egyezmény, miszerint Amerikában a 45. és 50. szélességi fokok közti terület green zone lett
Ide nem dobnak atombombát.
A "Nagy" ellenségek igaz?!?!?!
De azért óvják egymást.
Ezért az összes politikusnak, komoly szervezetnek van ott hide out helye..
teuton
@Szókrakész: Latom mostmar, veled ertelmetlen dolog szobaallni, vagy egyre reszegebb/drogosabb vagy, vagy egyre hülyebb. A legfrissebb ertesüleseid pedig egyenesen Szaniszlotol szarmazhatnak, aki köztudottan jo kapcsolatban all a hatterhatalamakkal es a vilag összes titkosszolgalataval, akik elsökent öt -meg mostmar teged is!- ertesitenek a titkos terveikröl...
Szókrakész
@karma1: Egyébként ilyenekre gondoltam.

propeller.hu/nagyvilag/3261125-korrupcios-botrany-del-koreaban-letartoztatjak-samsung-vezetojet

És ez a jéghegy csúcsa.
A kenyér és cirkusz showeleme.
A nagy része titokban fog zajlani.
karma1
@Szókrakész: Ugye azt meg Te sem hiszed el, hogy azert, mert ket nagyhatalmi vezeto egymast riogatja atombombaval, de kozben megegyeznek, hogy egy bizonyos helyre nem dobnak le atombombat, attol meg ugyanugy megdoglenek tole, ha azt az atomot mondjuk ezer kilometerrel odebb dobjak le?
Hanyszor kell mar emlekeztetnem Teged es masokat, akik nem gondolnak vegig neha dolgokat, hogy nibncs az a hatasos atombunker, ahol 30-40 evet a hatralevo eletedben le tudnal elni fitten, egeszsegben?

Az atom NEM valogat, mindenkit elpusztit rovid es hosszutavon egyarant, ha barki is ledobja azt, legyen az putyin, trump, hulyegyerekfrizuras kimdzsongun!
Dr plágium
Majd Fási fellép neki (Zsülikével) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.