Donald Trump azzal fenyegetőzött, hogy akár 35 százalékos vámot is kaphatnak a nyakukba azok a gyárak, amelyek Amerika helyett Mexikót választják, és onnan exportálják a kocsikat – írja a HVG.

A megválasztott amerikai elnök szerint ugyanakkor a németek sem játszanak tisztességesen, mert

sok német autót látni az amerikai utakon, ezzel szemben kevés amerikait Németországban.

Sigmar Gabriel német alkancellár erre elegánsan csak ennyit mondott:

„Az Egyesült Államoknak jobb autókat kéne gyártaniuk.”

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Designer
Az Egyesült Államokban 250,000,000 db személygépkocsi szaladgál (2000-es adat). Többnyire a hazai piac termékei! Erről ennyit!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
troppauerhumer
@Pergető: " 2006. szeptember 17-én vasárnap került nyilvánosságra az őszödi beszéd. Ez köztudott. A beszéd hatására (spontán) zavargás tört ki Budapesten.
Szeptember 15-én pénteken egy magyar hírtelevízió (Hír Tv) ajánlatot tett két brit hírcsatornának azzal, hogy a hétvégén "érdekes" dolgok fognak majd történni Pesten, és szívesen tudósítanának a brit tévék számára is. Hogy is van ez?"
Civilhetes 2015. márc.1.Vadállati rombolás, randalírozás az MTV székháznál. Nézd meg 2 percben a Fidesz "békés tüntetőit"! - Annyira spontán volt, hogy szeptember 22.-áére a fidesz a Hősök terére időzítette eredetileg, csak éppen valakik megelőzték őket a kiszivárogtatással , így nem maradt más lehetőségük, mint az előkészített erőszak helyett a spontán erőszakot használták. Ezért hergelte a meglepett fidesz barmokat órákig a Kossuth téren a géppuska picsájú öreg rima, meg a kanmajom kerényi, hogy kellő hangulatba kerüljenek, mire átvezényelik őket a TV székházhoz.

www.facebook.com/groups/718977281513177/?fref=ts
2006-ban puccskísérlet történt a demokratikus állam ellen, amelyben a Fidesz alaposan benne volt. A gyújtogatások, a Kossuth-tér nemzeti WC-szerű használata mindenki számára ismert. A Fidesz és vezérkarát teljes körű felelősség terheli ezzel kapcsolatban.Vajon Angliában, vagy más nyugati országokban a munkájukat végző rendőröket ítélik el, vagy a kővel dobálózó, és gyújtogató csőcseléket?Emberek sokaságának van "narancssárga hályog" a szemén. Ezt a mocskos, hazug fidesz ültette rájuk. Ez a balga nép meg hagyta megvezetni magát! Attól aljasabb dolgot el sem tudok képzelni, mint, mikor a hatalom részéről történik az emberek uszítása, hergelése, a gyűlöletkeltés. Orbánnak, és csapatának ez lételeme. Minél jobban gyűlöljük egymást, annál inkább jó neki. Addig sem foglalkozunk az általuk intézményesített korrupcióval, a milliárdok ellopásával, a közélet mérgezésével, az elesettek vegzálásával, stb. Igen, akkor a csőcselék randalírozott, gyújtogatott, de ő volt a háttérben...
troppauerhumer
@Pergető: Az a helyzet kedves barátaim, hogyha jól emlékszem nem a rendőrök kezdtek el kockakövet dobálni és gyújtogatni. Egy ilyen tüntetésnek látszó progromot a világ minden kultúrált országában feloszlatnak. Az USA-ban ezek sz emberek 40 évet ülnek.
Igen, emlékszem, hogy néztük a tvben, ahogy feláll rendőrsorfal, felszólítják a randalírozókat, hogy oszoljanak, aztán ez ment sokáig, majd kb 1,5 óra múlva elindultak a rendőrök..
A tömeget folyamatosan felszólították az oszlásra, majd kivárás után indultak el a rendőrök!
Sajnálatos,hogy akik megszervezték a kormány erőszakos megdöntését nem lettek felelősségre vonva.A sérültek többnyire azok közül kerültek ki akik órákon át közelharcot vívtak a rendőrséggel felgyújtották a fővárost.Ott voltam,de még időben távoztam a csatatérről.Vannak akik ismerik a tényeket.A lakosság az szerint ítéli meg a történteket,hogy melyik oldalon áll,állt.Nem a semmiért titkosították a bizonyítékokat.Az akció egyik fő szervezője az esemény előtti hét Hír Tv Péntek8 c műsorában zárszavában is utalt a közelgő hatalomtátvétel lehetőségére .Sajnálom azokat akik sérülést szenvedtek akár civilek akár rendőrök voltak.

Az hazudik aki ezt tagadja mindenki tudja kik voltak a felbújtok csak sok embernek ez hihetetlen.Nem néztek tovább a viktorotok orránál.Ki hergelte "bal középet"a kopaszokat akkor?.azért azt tudja, hogy annak a balhénak semmi köze nem volt ahhoz, hogy az emberek mit éreznek. Ez csak egy apropó volt Viktoréknak, kicsit használták azt a sok buta mélymagyart. Mennyi rendőr sérült meg súlyosan.A TV székházat szétverték,autókat gyújtogattak a békés demonstrálók.Kalapáccsal a zsebükbe indultak békésen tüntetni.Utcaköveket téptek fel,hogy azzal támadjanak ,pár mondatért, ami akkor is érvényes volt a viktorotokra. Mint az is hogy a mostani rendszer több kárt okozz már mint az a pár mondat. Hiszen tény buták az emberek akár nelyik oldalon állnak,ha a mai botrányok akkor történnek már Budapest romokba volna nem értek egyett az erőszakkal de...
Pergető
@troppauerhumer: A rendőrök mindenkit megvertek. Külföldit, ott lakót, vagy éppen a hazafelé tartót. Azonosító nélkül toroltak meg és a tömegbe lőttek gumilövedékkel és könygázzal. Földön fekvő embereket ütlegeltek. A legteljesebb liberális terror vette kezdetét akkor Budapesten. Na a liberális szó azóta szitoknak számít!
Jozefina
Nagyon helyes. Talán az egy mondatos velős kritikákat fel tudja fogni!!!
troppauerhumer
@Pergető: hűha ...hehee...majdnem jól felmondtad a huggyosleckét...kár ,hogy már akkor megcáfolta pölö a rádiólehallgatási jkv-ek,Navrcsics...,de te csak szopd tovább a gazdid...hehee..
Pergető
@troppauerhumer: Bocsáss meg, de nem lehetne rövidebben? Elfáradok, mire elolvasom, amit írtál. És ha nézeteltéréseink vannak, haladjunk fogalmanként és lépésenként mert ez az út a trágárkodáshoz vezet így!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.