Donald Trump azzal fenyegetőzött, hogy akár 35 százalékos vámot is kaphatnak a nyakukba azok a gyárak, amelyek Amerika helyett Mexikót választják, és onnan exportálják a kocsikat – írja a HVG.

A megválasztott amerikai elnök szerint ugyanakkor a németek sem játszanak tisztességesen, mert

sok német autót látni az amerikai utakon, ezzel szemben kevés amerikait Németországban.

Sigmar Gabriel német alkancellár erre elegánsan csak ennyit mondott:

„Az Egyesült Államoknak jobb autókat kéne gyártaniuk.”

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Designer
Az Egyesült Államokban 250,000,000 db személygépkocsi szaladgál (2000-es adat). Többnyire a hazai piac termékei! Erről ennyit!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pergető
Nagy hűhó semmiért! Ez lenne az az alázás? Igen vérszegény lett!
Designer
Az Egyesült Államokban 250,000,000 db személygépkocsi szaladgál (2000-es adat). Többnyire a hazai piac termékei! Erről ennyit!
kakambuki
@Pergető: Nem ez hanem Trump másik kijelentése, miszerint tragikus tévedése volt Merkelnek az azonosítatlan idegenek tömeges befogadása. Erről viszont mélyen hallgatnak a németek.
Pergető
@kakambuki: Teljesen igaza van Trumpnak! Merkel hívogatta őket, hirtelen mindenki szír lett és menekült. Nem látom be, hogy ezzel az embermasszával kapcsolatban bármi féle felelősségünk is lenne!
troppauerhumer
@Pergető: Te jóember...van hová fejlődnöd még.Mivel hazudtolta meg magát? Másfél éve arról beszél, hogy egyrészt Európának humanitárius kötelessége a menedékkérőkön segíteni és befogadni azokat, akik a háborús övezetekből jönnek, másrészt pedig szükség van az ide érkezők integrációjára. Az majd eldől, hogy igaza van-e és hogy elegendőek-e azok az erőfeszítések, amiket az integráció érdekében tesznek, de Merkel egyelőre meglehetős következetességgel képviseli a maga álláspontját.A német alkotmánynak és az emberiesség szabályainak.A német alkotmány tartalmazza a politikai menekültek, a genfi menekültügyi egyezmény pedig a háborús menekültek védelemhez való jogát, és ez minden európai államra nézve kötelező. Mindenki másnak, aki ezt nem veheti igénybe, mert gazdasági okok miatt jön el a hazájából, egyértelműen meg fogják mondani, hogy el kell hagynia Németországot, bármennyire is nehezére esik.
4) A német alaptörvény úgy kezdődik, hogy az emberek méltósága elidegeníthetetlen, és nem úgy, hogy a németek méltósága elidegeníthetetlenek (persze azoké is).
Pergető
@troppauerhumer: Milyen háború van Irakban, Afganisztánban, ahonnan igen sokan jönnek? Szíriában sem harcolnak mindenhol! Tehát miért lenne bármiféle kötelességünk a főleg gazdasági migránsokkal szemben? Miért akarnánk integrálni őket? A cigányokat 500 év alatt sem tudtuk, akkor majd ezekkel menni fog?
Áltasd csak magad! Mi itthon vagyunk és nem kérünk belőlük!
Merkel butasága pedig nem érdekel, számoljon el a németjeivel otthon! Abban viszont igazad van, hogy Merkel következetes, következetesen veri szét Németországot!
lusta
@Pergető: Drága sztrovacsek, miről beszél? Hol él? Az Ön saját kis elefántcsont tornyában? Önnek halvány fogalma sincs a valóságról.
Trump meg dumálhat. Mexikóba nem az alacsony munkabérek miatt viszik a gyártók az üzemeiket, mert ezen az amerikai piacra történő exporttal kerewsnek vagy 500 dolcsit, ami szinte semmi, de a többi országba már 2500 dolcsi kereset van a Mexikában gyártott autók értékesítéséből. Az amcsiknak kétoldalú kereskedelmi egyezményük valami huszonegynéhány állammal van, míg Mexikónak ho, ho, hó és többel.
justhpeter
Trump tudása is elfér egy gyufásdobozon.
Pergető
@lusta: Ez most hogy jön ide? Nem értem!
Szókrakész
@Pergető: Sőt.
A felszabadított területeken dolgozhatnának.
Újjáépítésben tevékeny részesek lehetnének.
De nem!
Nekik Germoney kell.
Mert akkor ingyen hullik a manna.
Szókrakész
Trump pedig egyetlen tollvonással fogja lealázni a német gazdaságot.
Csak figyeljétek meg.
Pergető
@Szókrakész: Épp erre gondoltam én is! Élősködni jönnek ide segélyeken, aztán meg a porontyaik robbantgatnak, meg kocsikat gyújtanak fel és nőket erőszakolnak!
Akinek kellenek fogadja be őket!
Edmond Dantes
A gazdag amerikaiak által használt kedvelt autómárkák között vezet a BMW,az Audi és a Mercedes.Az autóipar szereplőit pedig nem a gyártott gépkocsik száma,hanem azok minősége alapján rangsorolják.Szellemes válasz volt.
Szókrakész
@Pergető: "Akinek kellenek fogadja be őket!"

Gyurcsány, Merkel Hollande, ...
Libsik.
.?
?
Van még vaklaki?
Szerintem a listát itt zárhatjuk is.
Pergető
@Szókrakész: Józanul gondolkodó, értelmes ember nem kívánja a migránsokat az országába!
Büszke muszlim? Büszkélkedjen otthon!
libellle
@kakambuki: Miröl beszélsz, az egész media evvel van tele, végül is a Bild-Zeitung-nak adott a hibbant egy intervjut. Mi csak ugy kommentáljuk ezt a hülyeségét is, hogy Nemetország nem háboruzik senkivel, a bombákat a ruskik és az amik szórják szét a világban, mi csak orvosolni probáljuk a hátrahagyott drámáikat. Örülök , hogy segithettem. .www.bild.de/politik/ausland/donald-trump/trump-medienschau-49799336.bild.html
libellle
@Pergető: Még mindig azt irogatod amit nem tudsz bizonyitani. Merkel senkit nem hivott ezt a gazdád szórta a fejetekbe.
Pergető
@libellle: Kezdjük azzal, hogy gazdád esetleg neked van, ha olyan jószág vagy! Én nem sértegettelek.
Merkel nyilatkozta, hogy minden menekültet befogad! Azonnal mindenki szír menekült lett!
Tehát, ha a tényeket tagadod, attól még nincs igazad!
libellle
@Pergető: Merkel csupán a kanzlerin. Azt irod, hogy Merkel azt mondta ( amit nem tett) hogy mindenkit befogad. Merkel nem dönt egyedül mi mindenkit befogadunk ugyanis ez van alkotmányunkban. Döntést kizárólagosan a nemet kormány hoz. A mi alkotmányunkat nemszórták össze trágyás villával , mint a magyart. Ezenkivül a mi hozzallásunk a törvényekhez telejesen más mint ahogyan te azt ott ismered.
Szókrakész
@libellle: "A mi alkotmányunkat nemszórták össze trágyás villával , mint a magyart. Ezenkivül a mi hozzallásunk a törvényekhez telejesen más mint ahogyan te azt ott ismered."

Nehogy hatalmas pofont kapj az élettől!!!
wagabund
emléxünk arra az 1992-es botrányosra sikerült reklámfilmre, amiben egy amarikai autópályán a suhanó autókból hullanak az alkatrészek, csavarok, apróságok...aztán elsuhan egy volvo, abból meg nem esik ki semmi...
majd megszólal a komment: vásároljon volvót, az nem hullik szét!

én akkor, huszonöt éve úgy irigyeltem az amerikaiak problémáját...
Pergető
@libellle: Ezt nem értem! Mi az, hogy más a viszonyotok a törvényhez? Az, hogy neked nem tetszik az Alaptörvényünk, még nem kell leszólnod a mienket!
Ha a kormányotok hoz döntést, mit nyilatkozgat Merkel a menekültek korlátlan befogadásáról?
Több sebből vérzik a teóriád! Ha felnyílik a németek szeme, Merkelt a tengerbe zavarják!
És fel fog nyílni!
libellle
@Szókrakész: szerintem te a pofonokat naponta kapod mégpedig saját magadtól. Valahogy nagyon utálhatod magad.
libellle
@Pergető: Nem csupán Merkel nyilatkozik. Ellenben ott is minden hülyeséget orbán mond el vagy esetleg a takaritönöre bizze ezeket. Meggyözödésem, hogy az több intellektel rendelkezik mint orbán és ilyen faladatot nem is vállalna el. Az alkotmányotok az nem alakotmány csupán egy utmutato a kormányodnak, hogy hogyan lehet egy országbol katasztrofát csinalni. Vagyis csupán a saját maffiozi kénylemükre szabta át már számtalanszor viktor.
Pergető
@libellle: Van egy elképzelésed a demokráciát illetően. Nekünk is Szókratésszel. Mi a nemzetállamokat preferáljuk, te a Merkel féle anarchiát!
Mire egyértelműen bebizonyosodik a mutti tarthatatlan nemzetellenessége, nem fog hazátok maradni, mert a muszlimok szétzavarnak benneteket. Akkor majd jó lesz hozzánk jönni egy élhető országba? Gondolkodj!
aremy
@libellle:de ami alaptörvényünket pedig villával hányták össze.ja és olyan is.
lusta
@Pergető: Drága sztrovacsek, kicsikét tanulmányoztam viiszatekintgetve a múltat. Az év orvosa jemeni, az év polgárőre, jordán, de lehetne folytatni. Ellenben volt egy nagyon jó meglátása. A németek valóban menekülteket fogadnak be, akik befogadása mellesleg Magyarország kutya kötelessége lenne, de innen még a sánta eb is arrébb vonszolja magát.
Pergető
@lusta: Drága Hétfokú Dugrics!
Menekült! Nem gazdasági migráns! És másfél millió lézengőből találtak kettőt aki értékelhető! Na ez aztán a nem semmi!
Szókrakész
@Pergető: De olyan agymosott, hogy nem is érti mi történik körülötte.
Egy burokban él.
Szókrakész
@Szókrakész: Libellére értem.
Kiírom, hogy ő is értse.
Szókrakész
@Pergető: Neki tökéletes ez a szellemi állapot.
Amit nem ért, nem, bántja.
Így a világ dolgai se okoznak gondot neki.
Boldog ember lehet.
Szókrakész
@Pergető: De alegszörnyűbb, hogy Merkel kijelentette, az elkövetkező 10 évben 100ezer mérnökre lesz szüksége Németországnak.

Most a 1,5millió/2 arányt szorozd fel a 100 ezer használhatóhoz.

Uram mentsd meg Európát.
Merkeltől és a migráncsoktól.
Pergető
@Szókrakész: Biztos az! A fanatikusok nem szomorkodnak és biztosak az eszméikben!
Pergető
@Szókrakész: Nettó idióta, az már biztos!
Eriksson
Sigmar Gabriel német alkancellár enyhén szólva bunkó, de aki ezt a cikket írta, az is.
Szókrakész
@libellle: "szerintem te a pofonokat naponta kapod mégpedig saját magadtól. Valahogy nagyon utálhatod magad."

Követve a logikádat, ha én szidom Merkelt, mert utálom magam(sic te), akkor rád is érvényes, hogy halmozottan utálod magad, mert állandóan Orbánt és Magyarországot szidod.

Érted?

A szőke nőért elmegy a halál.
Azt mondja neki:
Érted jöttem.
Értem?
Érted.
Nem értem.
libellle
@Pergető: Te és Szokratesz éltek egy anarchiában. Attól tartok, hogy te minden nap elkábitod magad és nem is akarsz magadhoz térni, igy nem kell látnod, hogy egy lágy diktaturában élsz Szokratesszal együtt. .Ellenben ne szomorkodj lessz ez még rosszabb. is. Tudod amikor 2020- at irunk és Merkel mint Kanzlerin a német kormánnyal együtt mindennemü támogatást megvon Magyarországtól. .
Rockxy
Alázta szét? :)
Ki előtt?
Mert előttem nem, az biztos.
Tojok a trumplira, az al és fő kancellárra és az újságíróra is.
juttka
@Pergető: Hol van itt élhető ország? Te gondolkodj egy kicsit! A hozzád hasonló gondolkodásúaknak kéne már felébredni, mielőtt a GAZDÁTOK és bandája eladja/ellopja alólunk az országot is, aztán nem lesz hova befogadni senkit.
juttka
@Pergető: Tényleg fejlődnöd kell még!
aremy
@libellle: és mi is vagy csak én???
aremy
@juttka: azt meg minek tejet úgysem fog adni ez amár ha ha mondhatom.
karma1
@Szókrakész: 18.12-re: Nem @libellle fog kapni nagy pofont az elettol, hanem a tobbi europai allam. Es ha Merkel a sok baszogatas miatt lepeskenyszerbe kerul, az elso cselekedete az lesz, hogy a kulfoldre kihelyezett gyarait fogja megszuntetni, es a Nemetorszagban dolgozo gyarak fognak kapni valamilyen kompenzaciot ezert. Egyenlore az amcsik Mercedesben, BMW-ben, Audiban gondolkodnak, na jo, a brit Rolls Royce is nyero, bar ott nagyobb a felhajtas, korites, mint maga az arucikk erteke.
Tudod, lehet csinalni szinaranybol WC-cseszet, de abba is pont olyan budos kaka fog kerulni, mint az egyszeru "Made in China"-ba...:o))))
Szókrakész
@libellle: "Ellenben ne szomorkodj lessz ez még rosszabb. is. Tudod amikor 2020- at irunk és Merkel mint Kanzlerin a német kormánnyal együtt mindennemü támogatást megvon Magyarországtól. ."

Ez már tényleg a vég.

De nyugtass meg, hogy súgnak neked!
Hogy nem önerőből vagy ilyen korlátolt.
Hogy az edződ utasításaira kapcsolod le a búrádban állandóan a villanyt.
Szókrakész
@karma1: Nem kell ahhoz Merkel, hogy itt boruljon a bili.
Az osztrákok ki fogják dobni az összes kelet-európai munkást.
Ez konfliktust fog generálni.
Mert az osztrák megteszi, még ha Brüsszellel kell is szembemenjen.
Akkor viszont a német bezárhatja a kelet-európai üzemeit, mert nem lesz elég kereslet az árucikkeikre.
Mert itthon nem lesz pénz a Mercedesre és egyébre.
Az a korlátolt mennyiség pedig jöhet német üzemekből is.
Akkor oda a Nagy Rablásból szerzett jólét.
Kelet-Európának marad a mezőgazdaság.
Oroszországi piacokat fog keresni.
Ami visszamarad, azt viszont meg drágán fogja nyugatnak adni.
Ami újabb konfliktust, áruhiányt, életszínvonal csökkenést hoz a németekre.

Európa szakad.
A németnek egyedüli kiút, ha Afrikában termeltet.
De akkor be kell fogadja a sok migráncsot.
Ami megint csak leamortizálja a németeket.
Úgy erkölcsileg, gazdaságilag, szociálisan, hogy politikai vonzata a nácizmus újbóli elterjedése lesz.
Welcome to the 3. World War.

És elemezgethetünk.
Végigfejtegethetjük a cérnaszálakat, vizsgálva melyik milyen verziónál szakad.

És ez csak a német szál.
fekete
A German alkancellare'k becsaptak az egesz vilagot a dizel hulyiteseikel,a fiam vasarolt egy WV
Pasatott amit MEXICOBAN szereltek ossze,semmiert,csak ugy mint ahogy Keleten dolgoznak
ezeknek a senkihaziaknak.A Pasat gumiai 1 honap alatt becsinaltak ,szetpotyogtak,a gombra
mukodo abl;akok fele le esett az ujtokba,stb,stb.UGY,hogy Germania Mexicoi autojai egy rakas --r! Arol meg nem beszelve,hogy egy ezresel huznak le az auto eladok,hogy az auto ide-szallitasa! Rakjak b---------
karma1
@Szókrakész: 22.52-re: kerlek, Draga, ne b@sztasd @libellle -t, mert O nem a sajat velemenyet irta itt meg, hanem azt, ami VALOBAN varhato, es ami nyilt titok, orban is tudja! Akkor miert is piszkalod ot? Hiszen ezert rabolnak most ossze minden lehetseges penzt, mert tudjak, 2020-tol a magyarnak coki,.
Azert Toled tobbet vartam, nem egy ilyen piszkalodast...
Pergető
@juttka: Nem tudsz itt élni? Költözz el akkor. Én tudok itt élni!
Pergető
@libellle: Na akkor figyelj! Itt a propin a hozzászólásokban mennek az akasztással fenyegető megnyilvánulások. Ezt az ellenzéki érzelmű kör követi el, szocik, liberálisok, baloldaliak. Vannak megnyilvánulások, amelyek forradalmat, fegyveres harcot helyeznek kilátásba. Gyakorlatilag az ellenzékiek tehetetlenségükben gyilkosságokkal fenyegetőznek és nem olvastam egy helyen sem, hogy tiltakoztál volna emiatt, vagy más.
Így egyetértesz a magyarok legyilkolásával, akik nem az ellenzéket erősítik! Na ezért nem nézem semmibe az ellenzéket, mert Soros pénzén ilyen eszméket terjesztenek, lázadoznak és akár háború, vagy gyilkosságok árán is de vissza akarnak kerülni a hatalomba. A szavazók viszont nem akarják ott látni őket többé! Ráadásul milyen demokraták is vagytok, hogy a törvényes államrend megdöntésére szervezkedtek itt?
Szóval az ellenzék egy része gyilkos hajlamú parazita, elmebeteg ötletekkel! Ennyit a nagy liberalizmusról!
libellle
@Pergető: Az egész amit leirsz egy beteg agy szüleménye. Ki az aki ott szervezkedik megint a beteg agyad szüleménye. Te imadd a kormányodat okay legitim. Ellenben ne üvölts majd akkor amikor összeroppan az ország amelyikben élsz és amelyiknek kormány rendelkezéseit te jónak talalod. Ugyanis hidd el a rozsaszin köd egyre jobban elszall. Csupán valószinünek tartom, hogy addigra már olyan katasztrofális a hiretek, hogy ténylegesen senki nem fog segiteni. Ellenben nem is kivánok veled további konversatiot ugyanis ott ahol te vagy én nem kivánok élni.
libellle
@Szókrakész: Nekem nincs senki aki sugjon. En nem vagyok szokratesz., és a többi felbérelt esetleg fizetett hozzászolo aki veled egyhangban énekli az eszetlenségeket. Mégcsak burában sem élek igaz nagyon kellemesen és kényelmesen, ellenben látok hallok és érdeklödök. Még azt is látom, hogy mi történik ott nallatok es mas országokban is. Elleben a különbseg kettönk között, hogy te megakarod magyarazni mi törtenik itt holott meg azt sem latod ami a saját hazadban történik. Katasztrofa.
Pergető
@libellle: Magam is úgy gondolom, hogy amit észrevettem itt az beteg agyak szüleménye. Olvass a cikkek alá írt kommenteket. Bayert akasztanák, de volt aki Orbán kormányát csak forradalom útján látja eltávolíthatónak! Sőt már Orbánt is akasztanák! Tőlünk ilyet nem olvashatsz, mert egyetlen politikai ellenfél halálát sem szeretném és nem fenyegetőzök nyíltan akasztással! Karma itt örömködik, hogy 2020-tól a németek elveszik a támogatást tőlünk! Mikor sorol fel az ellenzék valami pozitívumot? Vagy az lenne a pozitívum, hogy a fideszesek lógni fognak?
Hogyan egyeztethető ez össze a toleranciával? Orbánt zsírdisznózzák itt elvbarátaid, magam nem vettem a bátorságot, hogy Gyurcsányt hibbant Nérózzam, pedig volt aki így nevezte!

Tehát, te akinek a törvényekhez más a hozzáállása és nem trágyás villával összehányt alkotmányú országban él, eddig tart a tolerancia? Egyetlen uszító megjegyzés se hoz ki a sodrodból és az erőszakos idegen muszlimokat véded és Merkel politikáját! Mikor fog a gondolkodás beindulni a fejedben?
Papuska1
@Edmond Dantes: Már bocsánat, de az általad felsorolt három autómárkából az USA exportra kerülő típusokból kettőt mi gyártunk, egyre nagyobb arányban. ( A németek csak a nevet adják és a hasznot felezik le!)
nemfideszes
@Pergető: Akkor egy pár beteg agy szülte gondolat:

Orbán (2011):
"Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed"

Bayer:
„A híres-hírhedt berlini kabarékban estéről estére azon röhögött a törzsközönség, hogy kifigurázták Trisztán és Izolda legendáját. Levizelték, kigúnyolták, kiröhögték mindazt, ami a németeknek fontos volt és szent. Aztán egy este megjelentek a nagyon szőke, nagyon kék szemű, horogkeresztes karszalagot viselő német fiúk, és felismerhetetlen péppé verték a bártulajdonos arcát a pult szélén... „

„Sajnos nem sikerült mindet beásni nyakig az orgoványi erdőben...”

„Európát meg kell szabadítani ettől az iszonyattól. Ha kell, fegyverrel. „

„Akiket a második emeletről kiugorván is még le kell lőni. (...) Sokkal jobb lett volna, ha ellenállást tanúsít, és lelövik, mint egy veszett kutyát.”

„a Népszabadságot tetves komcsik olvasták, akiknek szét kell cseszni a fejét" „

„Bárki, aki ebben az országban elgázol egy cigány gyereket, akkor cselekszik helyesen, ha eszébe sem jut megállni. Cigány gyerek elgázolása esetén tapossunk bele a gázba.”

„Te baszd szájba a g.ci proli k.va anyádat, aki kisfröccsért kutyát szop a kocsma előtt, tetves proli”

Schmidt Mária:
"egy tisztességes helyen az ember ilyenkor lecsatolja a fegyverét, és lelövi, mint egy kutyát".

… és folytathatnám a sort Heti Hetes szereplőinek kivégzéséről, vagy a Sándor palotára felmászó fiatalok lelövéséről ábrándozó Bencsiktől, a savazással fenyegetőző fidesz hívőn át, a civilek „eltakarításán” fáradozó zsírfejű rezsiszilárdig.
Edmond Dantes
@Papuska1: Én értem a humort,sőt szeretem is.
Edmond Dantes
@nemfideszes: Ne fárassza magát,nem fogja megérteni,sőt nem is tud ezekről a gyöngyszemekről.
nemfideszes
@Pergető: "Ráadásul milyen demokraták is vagytok, hogy a törvényes államrend megdöntésére szervezkedtek itt?"
Ebben az országban eddig csak a fidesz pribékjei, élükön Kubatov kopaszaival és a jobbik szalon náciaival, verték szét és gyújtották fel a fél fővárost, támadtak rendőrökre kövekkel, Molotov koktéllal, mindezt a törvényes államrend megdöntésének céljából.
A hatalom megszerzését követően is csak a fidesz hívők és Kubatov által irányított kopaszok folyamodtak tettlegességig a rendszer ellen tüntetőkkel szemben, gyakran hangos zsidózás közepette.
Ez lenne a "nemzeti" demokrácia?! A munkahelyi kirúgásokkal való fenyegetőzésekről már nem is beszélve.

"Mikor sorol fel az ellenzék valami pozitívumot? "

A fidióta barmok 2002 és 2010 között mikor is soroltak fel "valami pozitívumot"?
Tudod amikor a csuti naponta küldte híveit az utcára tüntetni, rendeztetett aláírásgyűjtést, népszavazást, vagy bizottsági vizsgálatokat! Már amikor éppen nem azzal volt elfoglalva, hogy Magyarországot elítélő nyilatkozatot fogadtasson el Lisszabonban, vagy verje az asztalt a magyarországi EU-s pénzek befagyasztásáért Brüsszelben!

Mikor fogja felsorolni egy fideszes, hogy a 2010-es választások előtti ígéretekből mi is valósult meg?
Különös tekintettel a beígért 4-5%-os évenkénti GDP növekedésre, hogy nem nyúlnak a MANYUP rendszerhez, nem lesznek megszorítások, átláthatóság, kisebb és olcsóbb kormányzat, vége az urambátyám rendszernek, nem lesz "puccs a magyar emberek ellen" Paks titkosításával stb. stb.
nemfideszes
@Papuska1: "( A németek csak a nevet adják és a hasznot felezik le!)"
Tudom egy "mélymagyarnak" nehéz elfogadni de a helyzet az, hogy Karl Benz, Gottlieb Daimler vagy éppen August Horch nem magyarnak született. Úgyhogy örüljünk, hogy a gyártást idehozták és amellett, hogy a haszonból is csepegtetnek pl. IPA formájában, több ezer honfitársunknak adnak munkát, akik ezen lehetőségek nélkül vagy már rég külföldre távoztak volna, vagy az utcát sepregetnék közmunkában.
Aki pedig "kizsákmányolást", alacsony bérezést emlegetne ezen autógyárakkal kapcsolatban, javaslom, előtte menjen el Győr külvárosába, vagy a környező falvakba és nézze meg, hogy milyen házakra (palotákra) is futja abból az "alacsony" keresetből.
Pergető
@nemfideszes: A 2006-os zendülés Gyurcsány elkúrós beszéde miatt tört ki! Ha a Jobbik tagjai szalonnácik, hát akkor a liberálisok a vérnácik! Bizonyították az erőszakos inteleranciájukkal! És ameddig mélymagyaroztok, náciztok, addig az ellenfél is nevén nevezi a rettegőket!
Ja és a Fidesznél minden törvényes, nem nokiás dobozból lopkodnak, vagy metró mutyiznak!
troppauerhumer
@Pergető: " 2006. szeptember 17-én vasárnap került nyilvánosságra az őszödi beszéd. Ez köztudott. A beszéd hatására (spontán) zavargás tört ki Budapesten.
Szeptember 15-én pénteken egy magyar hírtelevízió (Hír Tv) ajánlatot tett két brit hírcsatornának azzal, hogy a hétvégén "érdekes" dolgok fognak majd történni Pesten, és szívesen tudósítanának a brit tévék számára is. Hogy is van ez?"
Civilhetes 2015. márc.1.Vadállati rombolás, randalírozás az MTV székháznál. Nézd meg 2 percben a Fidesz "békés tüntetőit"! - Annyira spontán volt, hogy szeptember 22.-áére a fidesz a Hősök terére időzítette eredetileg, csak éppen valakik megelőzték őket a kiszivárogtatással , így nem maradt más lehetőségük, mint az előkészített erőszak helyett a spontán erőszakot használták. Ezért hergelte a meglepett fidesz barmokat órákig a Kossuth téren a géppuska picsájú öreg rima, meg a kanmajom kerényi, hogy kellő hangulatba kerüljenek, mire átvezényelik őket a TV székházhoz.

www.facebook.com/groups/718977281513177/?fref=ts
2006-ban puccskísérlet történt a demokratikus állam ellen, amelyben a Fidesz alaposan benne volt. A gyújtogatások, a Kossuth-tér nemzeti WC-szerű használata mindenki számára ismert. A Fidesz és vezérkarát teljes körű felelősség terheli ezzel kapcsolatban.Vajon Angliában, vagy más nyugati országokban a munkájukat végző rendőröket ítélik el, vagy a kővel dobálózó, és gyújtogató csőcseléket?Emberek sokaságának van "narancssárga hályog" a szemén. Ezt a mocskos, hazug fidesz ültette rájuk. Ez a balga nép meg hagyta megvezetni magát! Attól aljasabb dolgot el sem tudok képzelni, mint, mikor a hatalom részéről történik az emberek uszítása, hergelése, a gyűlöletkeltés. Orbánnak, és csapatának ez lételeme. Minél jobban gyűlöljük egymást, annál inkább jó neki. Addig sem foglalkozunk az általuk intézményesített korrupcióval, a milliárdok ellopásával, a közélet mérgezésével, az elesettek vegzálásával, stb. Igen, akkor a csőcselék randalírozott, gyújtogatott, de ő volt a háttérben...
troppauerhumer
@Pergető: Az a helyzet kedves barátaim, hogyha jól emlékszem nem a rendőrök kezdtek el kockakövet dobálni és gyújtogatni. Egy ilyen tüntetésnek látszó progromot a világ minden kultúrált országában feloszlatnak. Az USA-ban ezek sz emberek 40 évet ülnek.
Igen, emlékszem, hogy néztük a tvben, ahogy feláll rendőrsorfal, felszólítják a randalírozókat, hogy oszoljanak, aztán ez ment sokáig, majd kb 1,5 óra múlva elindultak a rendőrök..
A tömeget folyamatosan felszólították az oszlásra, majd kivárás után indultak el a rendőrök!
Sajnálatos,hogy akik megszervezték a kormány erőszakos megdöntését nem lettek felelősségre vonva.A sérültek többnyire azok közül kerültek ki akik órákon át közelharcot vívtak a rendőrséggel felgyújtották a fővárost.Ott voltam,de még időben távoztam a csatatérről.Vannak akik ismerik a tényeket.A lakosság az szerint ítéli meg a történteket,hogy melyik oldalon áll,állt.Nem a semmiért titkosították a bizonyítékokat.Az akció egyik fő szervezője az esemény előtti hét Hír Tv Péntek8 c műsorában zárszavában is utalt a közelgő hatalomtátvétel lehetőségére .Sajnálom azokat akik sérülést szenvedtek akár civilek akár rendőrök voltak.

Az hazudik aki ezt tagadja mindenki tudja kik voltak a felbújtok csak sok embernek ez hihetetlen.Nem néztek tovább a viktorotok orránál.Ki hergelte "bal középet"a kopaszokat akkor?.azért azt tudja, hogy annak a balhénak semmi köze nem volt ahhoz, hogy az emberek mit éreznek. Ez csak egy apropó volt Viktoréknak, kicsit használták azt a sok buta mélymagyart. Mennyi rendőr sérült meg súlyosan.A TV székházat szétverték,autókat gyújtogattak a békés demonstrálók.Kalapáccsal a zsebükbe indultak békésen tüntetni.Utcaköveket téptek fel,hogy azzal támadjanak ,pár mondatért, ami akkor is érvényes volt a viktorotokra. Mint az is hogy a mostani rendszer több kárt okozz már mint az a pár mondat. Hiszen tény buták az emberek akár nelyik oldalon állnak,ha a mai botrányok akkor történnek már Budapest romokba volna nem értek egyett az erőszakkal de...
Pergető
@troppauerhumer: A rendőrök mindenkit megvertek. Külföldit, ott lakót, vagy éppen a hazafelé tartót. Azonosító nélkül toroltak meg és a tömegbe lőttek gumilövedékkel és könygázzal. Földön fekvő embereket ütlegeltek. A legteljesebb liberális terror vette kezdetét akkor Budapesten. Na a liberális szó azóta szitoknak számít!
Jozefina
Nagyon helyes. Talán az egy mondatos velős kritikákat fel tudja fogni!!!
troppauerhumer
@Pergető: hűha ...hehee...majdnem jól felmondtad a huggyosleckét...kár ,hogy már akkor megcáfolta pölö a rádiólehallgatási jkv-ek,Navrcsics...,de te csak szopd tovább a gazdid...hehee..
Pergető
@troppauerhumer: Bocsáss meg, de nem lehetne rövidebben? Elfáradok, mire elolvasom, amit írtál. És ha nézeteltéréseink vannak, haladjunk fogalmanként és lépésenként mert ez az út a trágárkodáshoz vezet így!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.