A német kormány továbbra is együttműködik az Egyesült Államok kormányával - mondta Angela Merkel német kancellár hétfőn Berlinben Donald Trumpnak a The Times brit és a Bild német napilapnak adott interjújával kapcsolatban, amelyben a megválasztott amerikai elnök élesen bírálta a kancellár menekültpolitikáját és kijelentette, számára mindegy, hogy az EU megosztott vagy egységes.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Merkel: El kell választani a menekültkérdést és a terrorizmust. Eddig ki akadályozta ebben?
Meddig tart még a lamentálás? Az se fog menni, hogy visszaküldjék a bűnözőket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pergető
Merkel elmorzsolgat egy könnycseppet a főleg gazdasági migránsok láttán, de az ingerküszöbét nem éri el a terrortámadásokban megölt európaiak serege. Ő a felelős, hogy elhozta Európába a háborút és a terrort! Személyes felelőssége van, nem fogják elnézni neki!
verőce21
Feltétlenül el kell választani, semmilyen kapcsolat sincs közöttük, Európában sehol.

"A Fria Tider cikke szerint amikor a svéd rendőrség ellenőrzést végzett az üzlethelyiségben – amit 2 szír menedékkérő, a 28 éves Khaled Azez Hegrs és a 23 éves Tareq Bakkar üzemeltetett – egy elrabolt svéd nőt találtak láncra verve a pincében. A brutálisan megkínzott áldozatot saját szexrabszolgájukként tartották fogva, és rendszeresen megerőszakolta és megkínozta legalább 7 arab muszlim férfi.

Miután a szír férfiak megkapták a menekültstátuszt, liberális önkéntesek segítettek nekik beindítani a saját üzletüket: egy közel-keleti vízipipa bárt. A hatóságoknak azonban egy ellenőrzés során szívszaggató meglepetésben volt részük az üzlet pincéjében. Az eset megrázta a svéd társadalmat.
A nyomozóknak bizonyítéka van arra, hogy a nőt fegyverrel kényszerítve rabolták el Malmöből, majd 4 muszlim férfi menedékkérő szállította a kávéházba. Ezt követően a nőt odaláncolták egy vízvezetékhez a Helsinborgban lévő helyiség pincéjében, ahol többször egymás után csoportosan megerőszakolták.

A hatóságok beszámolója szerint a kávézóba leszállított elrabolt áldozatot már 3 arab férfi várta, hogy megkezdhessék a szexuális kínzást. A férfiak egy díványra kényszerítették a nőt és levetkőztették, majd megerőszakolták. A rendőrség szerint legalább egy alkalommal egyszerre két férfi erőszakolta.

Az Avpixlat szerint Hegrs és Bakkar 4 év börtönt kaptak nemi erőszakért és 30.000 $ kártérítést kell fizetniük. Viszont egyiküket sem találták bűnösnek emberrablás és kínzás vádjában!"
Csizmás Kond
...mongyuk el is lehetne választani de amíg ez a banya szabadon van addig nem lehet.
36
Merkelt és brancsát kellene már elválasztani Németországtól és Európától.
Eladott Ország
Merkel: El kell választani a menekültkérdést és a terrorizmust. Eddig ki akadályozta ebben?
Meddig tart még a lamentálás? Az se fog menni, hogy visszaküldjék a bűnözőket.
Szókrakész
Trump egyedül téged tett felelőssé az összeurópai migráncsbalhéért.
Egyedül téged.
Még ha nem is mondta ki.
Még ha csak több mint 1 milliózott is.
Ez mind a te sarad te tetü.

És most is se köpni, se nyelni nem tudsz.
Beismerni meg főleg nem.
Csak maszatolsz most is, mint mindig.
36
Merkel egyre nagyobb kutyaszorítóban van. Mit is tudott ő elérni, pl. Törökországgal kapcsolatban? Tegnap éjjel, a török parlamenten átnyomták az elnöki vezetéshez szükséges törvénymódosításokat.
Azután, Hollande bukóban van. Trump, amerikai elnök lesz. Renzi, bukott. A hard-brexit is kinéz, ma már. Ukrajna, kész káosz. Soha nem lesz, EU tag. stb.

Én csak egy európai háborútól tartok, a Merkeli(és a többiek) bűnök leplezése érdekében.:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.