Évente milliók rokkannak bele az irgalmatlan drága orvosi ellátásba Amerikában. Obama nagy húzása volt, hogy alapjaiban nyúlt bele a rendszerbe, de az átalakítás vörös posztó a republikánusoknak, és nem is sikerült tökéletesen. Óriási kérdés, hogy az új elnök mit kezd vele, hogy ne omoljon össze az egész, de a választók felé is gesztus legyen a látványos kinyírás.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
"de a választók felé is gesztus legyen a látványos kinyírás." Vegyen példát hazán egészségügyi rendszeréről! Ennél hatásosabb kinyírás csak a náci haláltáborokban működött! :))))
karma1
@lópicigáspár: Dragam, ne add neki az otleteket, szerintem mar le van vajazva a kerdes... (orban csak felhivta, es megkerdezte trumplit," Donald, hallottad, mit csinaltam en Gyurcsannyal a 300 forintos vizitdijert? Na, neked is ugyanezt tanacsolom, hatasos, es mindenki megutalja Obamat egy eletre, neked meg a kovetkezo 4 evre van kire visszamutogatnod")

Epiteni nem tud, akkor rombolas csupan a valtoztatas eszkoze.
karma1
Es a vakbele helyett aranybol epitettek ebbe a szegeny emberbe egy csovet 40 ezer dollarert? Mert ez kb. aranyarban van...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.