Az Európai Parlament (EP) egyik alelnökévé választották Pelczné Gáll Ildikó fideszes képviselőt a testület strasbourgi plenáris ülésén csütörtök délelőtt.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kemeati
ovi borsodi kurvája még alelnök is lett,akkor másnak is jól szopott!
Eladott Ország
"Ez az egész színjáték jól szemlélteti, hogy ez európai politikai elit és intézményrendszer mekkora válságban van. És valahol meg is magyarázza, hogy miért termeli ki ez a fajta elvtelenség az Orbánokat, Farage­okat, Le Pen­eket. Mindezen túl persze a legnagyobb és legközelebbi elvtelenség az, amit a saját bőrünkön tapasztalunk, amit a Fidesz valamiért elmulasztott közölni a híveivel. Örülnek, mint majom a farkának, hogy Pelcznét a parlament alelnökévé választották, aztán majd jön megint a népbutítás, hogy ők semmiről nem tehetnek, mert a gonoszok a fejük felett eldöntötték és beleszóltak a szuverenitásunkba. Demagóg, hazug, undorító, köpönyegforgató banda."
nemkati
Ennek a nőnek annyira irritáló a hangneme, a hanghordozása, a mondanivalója, hogy ezekkel a jótulajdonságokkal úgy látszik csak alelnöknek jó az EP-be. Egészségükre!
Eladott Ország
@nemkati: De jó eurós fizetéssel el van mint az ünnep. Pelczné már megnyerte az európai bérkonvergencia , "bérunijós" programot.
szaboria1
Kb. annyit ér ez a kinevezés mint amikor itthon Fidesz alelnök volt. Rajta kívül még van még 13 alelnök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.