Az észak-koreai vezető ismét sántikálva jelent meg egy eseményen, amelyről az állami televízió közölt képsorokat. Kim Dzsong Un bokaproblémái miatt legutóbb 2014-ben volt kénytelen eltűnni a közéletből hat hétre.

Az észak-koreai vezető sántikálásának oka valószínűleg a bal bokájában kiújuló fájdalom lehet. A dél-koreai titkosszolgálat információi szerint 2014 szeptembere és októbere között eltávolítottak egy cisztát Kim bokájából.

A hírszerzés korábban azt feltételezte, hogy Kim Dzsong Un túlsúlyossága, valamint a népünnepélyeken való gyakori szereplései vezethetnek a kiújuló bokafájdalmakhoz. Más források köszvényre vagy cukorbetegségre gyanakszanak.

(forrás: MTI)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Nekem hír az lesz a kimurdel végre!!!
yazo64
Csapás csapás hátán... orbán kisvasútja is csak hétvégenként döcög...
Fantomfájdalomról lehet szó:)
terlasz
Nagyon megható egy véreskezű diktátor sántikálása!
gazdag dezső
A sz...rt érdekli Kim amikor itt meg Orbán Dzsom nyomorgatja a népet,de a kiváltságos baráti köreiből pedig multi milliárdosokat csinál.Ők lophatnak csalhatnak...de jön még kutyára dér !!!AZ ÚJABB MODERNEBB VÁLTOZATÚ KULÁK ÉVEK VISSZAJÖHETNEK MÉG !!TELJES VAGYONELKOBZÁS,MEG KIS MUNKATÁBOR,ESETLEG KIVÉGZÉS IS !!!AZ KELL ???MEGKAPHATJÁK AZ AZT MEGÉRDEMLŐK.!!!REMÉLEM ELJÖN AZ IS !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.