Az új Trump-kormányzat tervei szerint kivonulna a Csendes-óceáni Partnerség tárgyalásaiból, és újragondolnák az Észak-amerikai Szabadkereskedelmi Megállapodást is. A Fehér Ház megújult honlapján elérhető dokumentumokból kiderül az is, hogy újraélesztenék az amerikai olajipart, évente négy százalékos gazdasági növekedést terveznek, a külpolitikában pedig az "erővel fenntartott béke" elvét követnék.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ja, ok fogjak atkiserni a vak nenit 18-szor az utcan, ha at akar menni, ha nem... "erovel fenntartott beke" ... Aha,... en ezt ugy hivnam, hogy haborus jotekonysag, mindenhol, ahol amerikai erdekeltseg van... Ugyes...
karma1
@Horizont: Ott vannak normalis emberek, akik meg nem veszitettek el a jozan itelokepesseguket... Vagy max. egy joliranyzott golyo - az is sokat segithet. Amit esetleg a CIA vagy az FBI megrendelesere lo ki egy arra megfelelo szemely...:o)))
Nessy
Minden esetre a kormányának a tagjai támogatni fogják minden agymacskáját. Lehet fokozni az olaj termelést, lehet semmibe venni a klima változást, de ha nem vette volna észre az úr a nagy kampányolás közben, bizony öket is erősen sújtják a hurrikánok, tornádók,a szélsőséges időjárás.
Szókrakész
Nem tudni mi lesz a vége.
Már most USA-Kína gazdasági meccsre lehet számítani.

Ráadásul kimondta.
America first.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.