Közzétették az első részvételi adatokat Franciaországban, a szocialisták előválasztásán. Az első fordulót tartják ma, a második jövő vasárnap lesz. 7 jelöltre lehet szavazni, az első kettő jut tovább. várható.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@verőce21: Pontosan arra kaptad a képedbe, hogy túlzott az öröm, amikor itt van egy hibbant, homokozós idióta nekünk és valahogy nincs követője a művelt demokratikus nyugaton, de erre kaptad a hibban,t skizofrén "hitváltásairól" szóló idézeteket is!
Így sem áll össze?
Szóval hol van a kamu meg a fröcsögés?
verőce21
@quadrocopter: (17:56) Ne magyarázkodjál Bugris! A francia szoc. előválasztás a téma.
Örülök, hogy fogtad! :)
(Élvezem, hogy acsarkodsz amikor csapdában vagy!) :)
quadrocopter
@verőce21: Kis maflicsek! Magadba futottál és keresed a megpucolás útját. Ma két témában is aknára futottál, de ez nálad nem újság, ilyenkor előveszed az értetlenségi kártyát, majd a saját védelmi reakciódat testálod át a másik félre! Ez sem újság!
verőce21
@quadrocopter: (18:03) Ez most kinek szólt? Magyarázod a lyukra futásodat cinkelt lapokkal, vagy ezt csak szórakozásból műveled?
Mert kurvára mellélőttél a válaszaiddal. Tudod melyik országban vagyunk, Bugris? :)
(Nem Franciaország csak annyit elárulok...)
quadrocopter
@verőce21: Ismét átvetted a szóhasználatomat? Ami a bugrist illeti. Ami a többit, azt pedig jól jelzi a maflicsek beleugatásod, te kis "utaslista"! A védekező reflexű amnéziás látszat-értetlenséged már szóra sem érdemes, megszokott.
Nincs gerinc a balfék utaslistás beugatásod mellé, de persze nem is kell, hisz a mondatok mindent jeleznek, a saját érvképelen,de vesztes fogyatékosságodat osztogatod és nyomod át a másik félre, mert nálad egyedüli ez a menekülési lehetőség, másként nem tudsz kihátrálni a saját baromságodból. Nyugodtan regisztrálj az "anyamhülyevagyok@és mindigbefognak.hu-ra!
verőce21
@quadrocopter: (18:45) Oda neked illett volna már régen regisztrálnod, te Barom!
Azt sem tudtad mihez szólsz hozzá! Vagy hol vagy?
Tiednél butább szöveget ritkán olvasni itt. Pedig igen erős a konkurencia. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.