Különleges lehetőséget hirdetett a Narawntapu Nemzeti Park: ingyenes lakhatást, azonnali munkát és az ellátáshoz szükséges készpénzt kínál annak a vállalkozó kedvűnek, aki hajlandó másodmagával egy évre odaköltözni a délnyugat-tasmaniai Maatsuyker-szigetre – derül ki a tasmaniaparks Facebook-oldalról.

A jelentkezőnek karbantartási feladatokat kell majd ellátnia, a sziget azonban parányi, így ez nem jelenthet problémát. A paradicsomi hely teljesen el van zárva a civilizációtól, mindössze egy birtok és egy világítótorony található rajta, így a szervezők kikötötték, hogy csak bátor jelentkezőket várnak.

Ingyen lakást és ellátást kínálnak ezen a gyönyörű szigeten

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Valaki33
December 12-én lezárult a jelentkezés. Nem túl friss a "mai" hír :(
human
Ezt a pályázatot is nyerhette volna Mészáros és társa.
szép új világ
@human: Elkerülte figyelmed, hogy csak egy világító torony van rajta. Ha sikerülne azt is ellopnia, hová vinné? A sziget másik végébe?
human
@szép új világ: Nem érdekel. 1 évig nem itt enné őket a fene. Az máris tízmilliárdokban mérhető megtakarítás lenne az országnak.
csapnivalo
Vigyázni! Ez lesz a 2018-as élőszereplős menekülős horrorfilmsláger a mozikban, a szereplők teljesen tudatlanul fogják eljátszani. Be van kamerázva az egész hely és az 1 évből vágnak egy 90 perces filmet. Brrrr... máris fosok
quadrocopter
Azért nem jelentkeztem időben, mert akkor qrwa szar lett volna onnét hazajönni a való világba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.