Lemondta a Donald Trumppal tervezett találkozóját a mexikói elnök, melyet a két állam határára tervezett amerikai fal miatt tartottak volna – olvasható az ABC News cikkében.

Az új amerikai elnök, Donald Trump a napokban jelentette be, hogy folytatja az USA és Mexikó közti fal építését, melyet szerinte Mexikónak kellene fizetnie.

Enrique Pena Nieto azonban többször is kijelentette, hogy Mexikó nem fog fizetni a falért, és sajnálja, hogy az USA folytatja a fal építését, amely eddig szétválasztotta a két nemzetet. 

Donald Trump a mexikói elnök kijelentése után ultimátumot adott Nietónak: ha nem hajlandó fizetni a falért, akkor inkább ne is látogasson el a január végére tervezett találkozójukra – olvasható korábbi cikkünkben.

Enrique Pena Nieto Twitter-üzenetben mondta le a tervezett találkozót.

 "Ma reggel informáltuk a Fehér Házat, hogy nem fogok részt venni a jövő csütörtökre tervezett találkozón" – olvasható a bejegyzésben.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@karma1: Azért, ha jobban belegondolok 1078-ban nemhogy az 1850-ben alapított angyalok városa is csak távlati terv volt, nem beszélve arról, hogy a nagyvizen túlra is 1492-ben sikeredett eljutnia Kristófnak! :))))
karma1
@lópicigáspár: Nekem 1978-ban, konzuli utlevellel, tobbszori KEOKH vizsgalat utan...:o)))) Na, az azert nem volt semmi...:o)))
lópicigáspár
@karma1: Ja, hogy 1978!!! Nem ezt írtad először! :)))))
karma1
@lópicigáspár: Hahaha, sotetben gepelek, es kulonben is oreg vagyok, nnnna,... Meg szoke...:o)))
karma1
@lópicigáspár: Koszike,...:o))) Most mar bevallhatom, nem 1078-ban, hanem csak 1178-ban vooltam az Angyalok Varosaban, ott is a North Orange Drive-on...:o)))) Vagy akkor az meg nem volt?...:o)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.