Közvetlenül azután, hogy Donald Trump amerikai elnök bejelentette, kerítést épít a mexikói határra, felesége igen érdekes fotóval jelentkezett.

A mexikói Vanity Fair magazin címlapján Melania méregdrága ékszereket fogyaszt desszertként. Megy is miatta a balhé, a twitterezők szerint ez minden, csak nem egy átlagos nő. Persze ezzel nehéz vitatkozni, de mégiscsak az Egyesült Államok first lady-jéről van szó.

Trump kerítésépítési terve egyébként diplomácia botrányt okozott, a mexikói elnök ugyanis lemondta amerikai látogatását.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szegeny masodosztalyu first lady, Michelle Obama utan marha nehez lesz neked ez a szerep, foleg, ha a hulye bohoc ferjed allandoan adja az alapot a lejaratasodhoz... Nagyon valoszinu, hogy nem tul sok reggelit fogtok elkolteni a Feher Haz lakosztalyaban, nem mindenhol vevok a keritesepitesre...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Erről az jut eszembe mikor Vajnáné kijelentette, hogy minden nőnek járna egy gyémánt gyűrű, mint neki. Nekik ez a természetes közegük. Nem is értik mi lehet ezzel a baj.
bakegya
Majd megy a magyarok dakotája és rendet vág köztük!-már intézi.
papa.49
Pontosan egymáshoz illik a két majom a picsa meg trampli ura!!!
namihami
Itt az élő példa: A pénz és vagyon nem hozza magával az intelligenciát és műveltséget. Ez a ...is felkapaszkodott, meggazdagodott, aztán jóhelyre tette azt, amit az anyukája-apukája csinált neki. És most meggyőződése, hogy milyen tökéletes példát mutat.
Hát---nem biztos.
cikicakk55
Az biztos,hogy a "försztlédy" jobban jár ha csak fotóztatja magát.Addig még meg nem szólal,talán nem lesz gond. Obama felesége észben messze előrébb áll ettől a tyúktól.,de Trump nem is az esze miatt tartja. A lédisége sem a szépségéért és a daliás alakjáért ment hozzá.Még úgy is jó parti volt neki,hogy csak " milliárdos" volt.Minden esetre passzolnak egymáshoz.Egyiket sem az érzései befolyásolják,hanem a pénz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.