Él egy ember, aki legálisan végezhetne Donald Trumppal, és ennek semmi következménye nem lenne: II. Erzsébet királynőt ugyanis a brit jog felhatalmazza, hogy bárkivel végezzen, aki veszélyezteti a monarchiát – írja a daily mash.

Gyorsan tegyük hozzá, hogy a hírből egy szó sem igaz, a portál ugyanis – akár a magyar Hírcsárda – vicces kamuhírek gyártásában utazik. Ez mégsem akadályozott meg jó néhány hírportált, magyarokat is beleértve, hogy komolyan vegyék és közzétegyék a "hírt".

Itt ez a kard, még soha nem használtam, és ki mással lenne jobb felavatni? Csak képzeljék el hozzá azt a mandarin-arcát!

- mondta (illetve természetesen nem mondta) az uralkodónő.

Igaz, hogy a királynő legálisan megölhetné Trumpot?

Ezzel együtt sokan örülnének, ha így cselekedne: egyre hevesebbek a tüntetések Nagy-Britanniában az amerikai elnök közelgő látogatása ellen. Maga a királynő szóvivője is úgy fogalmazott, nagyon nehéz helyzetbe hozta II. Erzsébetet a látogatás, amelyet jobb lett volna későbbre időzíteni, mikor Trump "már elnökként bizonyított".

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Gyilkolják az álhírekkel a valódi híreket. Eljön az idő, mikor már semmit nem hisz el senki senkinek.
És akkor jön el a diktátor igazi uralma, mert véglegesen és teljesen megosztotta rabszolgáit.
Az emberek már nem a saját útjukat fogják járni, nem saját gondolataik alapján cselekedni, hanem amolyan mozgólépcsőn haladnak, amerre irányítva vannak. (Szakadék)
Szép, új világ...
verőce21
"...a hírből egy szó sem igaz"! - Klikkgenerátor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.