Különös okra hivatkozva vált meg az észak-koreai vezető, Kim Dzsongun azállambiztonsági miniszterétől: a Munkáspárt szerint a titkosszolgálat emberi jogokat sértve kínozhatott állampolgárokat, ezért Kim Vonhong miniszernek repülnie kellett.

A 72 éves kélmfőnök fontos szövetséges volt, ő irányította a polgárokat szemmel tartó titkosrendőrséget éppúgy, mint azokat a koncentrációs táborokat, ahová a másképp gondolkodókat küldték ideológiai továbbképzésre (azaz kényszermunkára).

Napi abszurd: Kim Dzsongun kirúgta kémfőnökét, mert az emberi jogokat sértett

Vonghon leváltása mögött természetesen hatalmi játszmákról van szó: a következő hónapokban további fejek hullhatnak, mert felsőbb körökben egyre többen szegülnek Kim Dzsongun ellen.

Csak benzint kéne fröcskölnünk Észak-Koreára, és hagyni, hogy a nép lángra lobbantsa

- jellemezte a helyzetet Tae Jongho, észak-korea volt londoni nagykövethelyettese, aki szerint Kim Dzsongun nem élne túl egy lázadást.

Dél-koreai lapértesülések szerint mostani húzásával a vezér a nép támogatását próbálja visszaszerezni azzal, hogy együttérzést szimulál.

(Daily Star)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Ez még nagyobb seggfej, mint a mienk !
desiro
@dodóka: a miénk nem seggfej, hanem segg dugasz.
dodóka
@desiro: Ne vitatkozzál ! Seggfej és kész ! :-)
quadrocopter
Tipikus Orbán, ha rátör a pafranoia, akkor mindenkinek ígér 10 kiló aaranyat és előadja a f@szacsávót! Orbán is csak azokra ad kilövési engedélyt, akiket már sehogyan nem lehet megmenteni!
wagabund
ezen a képen a faszi még egyetemista, épp Svájcból jött haza..most mutatja a táskahordójának, hogy nézd csak öreg! ott vannak a bőröndjeim, hozd utánam!

most már jóval öregebb, kövérebb, és természetesen okosabb is...tudja kit kell kivégezni, vagy elég az átnevelés(amit nem él túl)

ha ezt egyszer elkapják a felkelők...huhúúú..lesz dolga a böllérnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.