Néhány órája tudta meg a francia közvélemény, hogy csütörtök délután gumibottal megerőszakoltak egy fiút párizsi rendőrök. Igazoltatták a fiút, majd földre teperték és össze-vissza verték, majd magukkal vitték. A környékbeliek ennyit láttak az ablakból.

A fiú három testvére amikor beért a közeli rendőrőrsre öccsük arca tiszta vér volt, a nadrágja félig-meddig lehúzva, és vértócsában ült.

A fiú azóta is kórházban van. Az orvosok szerint 10 cm mélyén szétszakadt a végbele, mert egy kemény tárggyal megerőszakolták. Szerintük minimum két hónap, mire meggyógyul.

A család feljelentést tett. A rendőri brutalitásokat, túlkapásokat vizsgáló „Rendőrök rendőrsége" nevű szervezet már a térfigyelő-kamerákat is megnézte, ahol egyértelműen látszik, hogy egy teleszkópos gumibottal megerőszakolták, délután 4 órakor, a nyílt utcán a fiút.

A fiúnál egy sportcipő volt, ami a sajátja, és egy barátjának akarta kölcsönadni. Azt vitte a kezében. A rendőrök szerint lopta, ezért igazoltatták. A négy rendőrt letartóztatták. Azzal védekeznek, hogy féltek, hogy a nagydarab fiú megtámadja őket, ezért ütötték a lábát. És csak biztonsági okból akarták megnézni, hogy nem rejtett-e el valami gyanúsat a végbelébe.

(forrás: Origo)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Semmi sem indokolta, hogy a rendőrök szadisták legyenek. Miért is volt gyanús a fiú? mert volt nála egy pár cipő. Ebben az esetben teleszkópos gumibottal megerőszakolták a végbelét.
Felháborító, embertelen , szadista, rendőrcsürhe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
Nem migráncs volt a lelkem, még véletlenül sem... a többi 10 testvére miért nem ment hozzá? Csak nem éppen "dolgozni" voltak?
Veleda
Semmi sem indokolta, hogy a rendőrök szadisták legyenek. Miért is volt gyanús a fiú? mert volt nála egy pár cipő. Ebben az esetben teleszkópos gumibottal megerőszakolták a végbelét.
Felháborító, embertelen , szadista, rendőrcsürhe.
Tavryni őrnagy
@Szeparepa2: Hogy kivel történhet meg, sajnos, nem biztos hogy a származás kérdése. :(
quadrocopter
@Szeparepa2: Mert mit olvastál, mit vétett a csávó?
namihami
@Equus: Hol olvastál tíz testvérről? A cikkben három van. Akkor az Orbán család, Kósa család vagy még jónéhányat sorolhatnánk, mert nem egyke van a családban, hasonlóan megbízhatatlan?. ""Dolgozni?""-honnan tudod, hol voltak?
@Szeparepa2: Nyilván..., bár miért nyilván? A fajtája? Én személyesen ismerek ebből a ""fajtából"" olyan orvost, traumatológust, villanyszerelőt, akik nagyságrendekkel különbek sok, ún. fehérembernél.
Equus
@namihami: szapora fajta (genetikai adottság van, ezen nincs értelme vitatkozni, a szűrés Európában, ha mással nem, az időjárással, a 30 éves, a 100 éves és egyéb háborúkkal megörtént) főleg olyan közegben, ahol jó a szociális ellátás... a munka meg az ő erkölcsük szerint roppant megalázó és elítélendő.
Ismersz afrikai kétlábút, aki villanyszerelő? Boldog ember lehetsz, kiváltságos.
Equus
@Veleda: csak sima testüreg vizsgálat volt... motozáshoz hozzátartozik. A sebet nyilván saját maga ejtette rajta... sápítozni lehet, de ismerni kellene a körülményeket is... egyetlen flick sem annyira idiote, h ok nélkül kötözködjön egy pár cipő miatt.
Mézike
@Szeparepa2: @Equus: drágáim . én a ti hátsótokon szivesen kipróbálnám meddig csúszik fel.
Pergető
Köszönjük a rendőröknek a határozott fellépést!
Pergető
@Horizont: Nem fair! Nálad van választási lehetőség míg nálam nem!
eugen4402
Előbb vagy utóbb, mindenkinek mennie kell kolonoszkópiára... Akinek nem elég az ujjnyi vastag műszer, kérje meg a főorvos urat, hogy egy rendes riporter-kamerát dugjanak fel neki, mert annak jobb a felbontása.
Equus
@Veleda: neked sok ondót kívánok, ha jól gágogsz, akár gúnár is jöhet hozzá
namihami
@Equus: Odáig olvastalak, hogy ""A sebet nyilván saját maga ejtette rajta..."" és itt hagytam abba.
Mondd, el tudod azt képzelni, hogy egy ilyen mértékű sebet valaki szándékosan okozzon ÖNmagának? Volt-e már részed egy nehezebben kivitelezett sz...sban? Az is rettentő tud lenni, akkor egy ilyen jellegű sérülést nem okoz az ember sajátmagának.
A flick ugyanúgy lehet Le Pen-ista, mint ahogy nálunk is öltek ártatlan cigányokat hithű Jobbikosok. Ott miért ne találhatnánk hasonló szinvonalon élő állatokat? Nemhogy egy cipő, de talán még ok se kell egy kis ""pedagógiai nevelésre"", ha összejön néhány hasonló ""nagy szellem"" közülük és hatalomhoz jut.
Equus
@namihami: költözz össze néhány kecskebaszóval, aztán meglátod, hol van az igazság... egy érvelést meg nem elolvasni, nem értékelni és nem érvvel érvre válaszolni éppen olyan baromság, mint amit másokról feltételezel.
Meglehetősen klaudikális a felfogásod...
namihami
@Equus: Ha össze nem is költöztem, de két házzal mellettem, pont ilyen származású szomszéd (szírek) lakik. Családostól, több gyerekkel. Dolgoznak, iskolába járnak, normális életet élnek. Soha egy hangos szó vagy vita, ami néhány, igaz távolabbi szomszédról már nem mondható el.
Az érv, hogy a munka nekik megalázó? Kb. 15 éve ismerem, ezidáig mindig megtagadta az általad iránymutatónak mondható munkamegtagadás elvét. Én egyetlen érvet sem olvastam a 13:53-as hozzászólásodban, csak olyan lózungot, hogy ""afrikai kétlábú"".. Talán az általad jelzett kategória nem található a ""magyar fehér felsőbbrendű kasztban""?
Ez nem érv, ez általánosítás. Minden statisztika, híradás szerint hazánkban a bűncselekmények, erőszakok, rablások döntő többségét még mindig nem a migráncsok, hanem az általad ""kultúrfehérnek"" tartott kaszt követi el. És ne gyere a cigánysággal, mert most nem róluk van szó, hanem a fehér kontra migráncs és jellegzetesen ügyről.
namihami
Kimaradt egy szó: ...és jellegzetesen migráncs ügyről.
Equus
@namihami: világos... nyilván ahogy minden cigány nem cigányos viselkedésű, éppen úgy az afrikaiak sem mind egyformák. Hogy mégis miért a gyanakvás? A fehér magyarok között deviáns is van, a cigányok között meg olyan is van, aki nem az.
Vágod?
Egyik oldal értéktermelő, -tisztelő, -megőrző szemléletű, másik oldal nem - többségében. Természetesen vannak kivételek, nekik éppen ezért nehezebb, mint a fajtájukhoz nem tartozó másoknak.

Két külön világ. Más az afrikai sztyeppéről hozott norma és teljesen más az európai. A vendég meg nem tehet mást, vagy elfogadja a vendéglátó normáit, vagy mehet haza.
Veleda
@Equus: 18.45 Na téged sem az eszedért szeretnek. Általában nem szoktam válaszolni a nekem szánt provokatív hozzávéleményekre, de te annyira alpári vagy, hogy nem csak a gondolataid, hanem a szád is büdös. A franc aki foglalkozik veled.
Profonn
Szerintem nem így kell "franciázni" !
Mézike
@Szeparepa2: Gyönyörüm. nekem nem kellenek migránsok,se az országnak se európának. Maradjanak ahol vannak. De emberekkel igy bánni nem lehet még akkor se ha nem a mi fajtánk.
Mézike
@Szeparepa2: Hát igen a rendörökröl tudnék mesélni...sok jót.
eugen4402
@Foxley: Elnézést kérek... Néha (mindig) hajlamos vagyok túlzásokba esni...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.