A tavaszi francia elnökválasztás jobbboldali elnökjelöltje, Francois Fillon volt francia miniszterelnök "elnézést kért a hibáért", hogy a feleségét és két gyerekét parlamenti asszisztensekként alkalmazta, "jogosnak" nevezte az azzal kapcsolatos ellenérzéseket a közvéleményben, ugyanakkor "legálisnak és "átláthatónak" nevezte az állásokat.

Francois Fillon hétfői sajtótájékoztatóján megismételte, hogy a felesége, Penelope Fillon fizetése – amely jóval magasabb volt a parlamenti munkatársak megszokott fizetésénél – "teljesen igazolható".

A tíz napja felesége és gyerekei fiktív parlamenti állásaival megvádolt konzervatív jelölt a harmadik helyre csúszott vissza az áprilisi első forduló esélyeit mérő felmérések szerint, s a tőle elpártolók eddig elsősorban a függetlenként induló volt szocialista gazdasági miniszter, Emmanuel Macron szavazótáborát erősítették.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Elnézést kért? Pedig csak annyit kellett volna mondania: "Blöf, blöf, blöf!" Ennyivel ma már mindenki megússza a börtönt, ha kormányközeli MNB elnök.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Foxley
Ez hír? Hollande fodrásza 10 ezer eurót keres havonta, mert rendberakja a pár szál haját, lehet Trumpi kölcsönveszi, habár Ő állítólag hajnövesztő bogyót szed. :)
nyanya001
Ez az amit soha nem ér el a magyar választó
hiszen Matolcsy többször utaztatta közpénzen a babáját
és még neki áll feljebb !
human
Elnézést kért? Pedig csak annyit kellett volna mondania: "Blöf, blöf, blöf!" Ennyivel ma már mindenki megússza a börtönt, ha kormányközeli MNB elnök.
Szókrakész
Romániában már legalább félmillióan ordítanák, hogy takarodj!!!
fekete
1 milliot koltott el. Es indul ez a moslek is1
Foxley
Akkor lenne hír ha egy kupiban költötte volna az állam pénzét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.