Az éttermek sem maradnak ki Donald Trump új amerikai elnök rendeleteinek hatásai alól, Brooklynban egy étteremben a számla alján az állt, "Amerikát a bevándorlók teszik naggyá (ők készítették és szolgálták föl az ételedet)" – olvasható a CNN cikkében.

Az éttermet egyébként egy új-zélandi férfi, Mark Simmons séf vezeti, aki 10 éve él az USA-ban.

A CNN-nek elmondta, a vendégek legtöbbször pozitívan reagálnak a számla alján található kis üzenetre, melyet Trump beutazást tiltó rendelete után talált ki.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
én nem vagyok séf de tudnák üzenni az ovinak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@karma1: (08:45) A muszlimok is így és ezért jönnek most pl. Európába.
human
@karma1: Jó, de a hódítók elhozták az indiánoknak a civilizációt a tüzesvíz és a kaszinó képében. Lehetnének kicsit hálásabbak is.
kotv.images.worldnow.com/images/22911831_BG1.jpg
karma1
@human: Latjuk, mire mentek a tuzesvizzel meg a kaszinoval,...:o))) Aztan Amerika meghoditasa utan a Nagy Horcsog atuszott a Nagy Kek Vizen , es Europa kicsiny banankoztarsasagaban is bevezette a tuzesvizet, de foleg a kaszinot... Mert hoditani tudni kell...:o)))
papa.49
@karma1: ,,nagy hörcsög,, így nem igaz, hörcsögnek hörcsög, mert szörcsög, de nagynak nem mondható, csak dagadtnak, a cipőjét se tudja bekötni, zoknit meg nem hord mert a pókhasától nem tudja felhúzni se))))))))
Hát kár volt néki idejönnie, lesz itt még rakéta sebességgel indulás, ha egyszer lemegy a napjuk))))))))
namihami
Valaki szóljon már ennek az Isten marhájának, hogy ő is egy bevándorlóval él együtt. Talán még prütyköli is. Bár az már határesetnek tűnik.
Az asszonykája is egy szimpla szlovén, vagy azt már felvették tagállamnak?
kukac50
Aki dolgozik beilleszkedett azokat miért utálják?
A mi bátrabb tanultabb Magyarjaink is külföldre vándorolnak ,mert itthon csak a közmunka van abból nem lehet megélni családot alapítani. Bármilyen nemzetiségű ember akinek volt bátorsága elindulni azoknak lehetőséget kell adni a munkára megélhetésre tanulásra.
Ha saját országukban biztos megélhetés elegendő fizetés és legfőképp BÉKE van onnan nem mennek el az emberek,ezeket a feltételeket kellene minden ország politikusainak célul kitűzni!
Gyűlölet kampányra ne költsenek egyetlen petákot sem, sehol mert az káros minden Népnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.