Tévedésből lett egyik napról a másikra multimilliomos egy Melbourne közelében élő férfi, mert a hivatalos ausztrál TattsLottón véletlenül kétszer tette meg ugyanazokat a számokat.

Szombat este először azt hitte, hogy ”csak” 1,3 millió dollárt (288 millió forintot) nyert, amikor kihúzták a számait – mesélte kedden a News Limitednek.

Egy órával később aztán rájöttem, hogy nem néztem meg a többi szelvényemet, és amikor megtaláltam a másodikat, akkor döbbentem rá, hogy kétszer játszottam meg ugyanazokat a számokat. Abban sem bíztam, hogy egyáltalán nyerek, nemhogy duplán!

- mesélte a neve elhallgatását kérő férfi, aki így 2,6 millió adómentes dollárt zsebelhetett be. Most azt tervezi, vesz egy házat, egy Ferrarit, egy időre szabadságot vesz ki és felkeresi a világ hét csodáját – írja az MTI.

Rosszul töltötte ki a lottószelvényt, milliomos lett

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kádár János
Már a cím is sántít! Ez egy bújtatott reklám!
Kétszer adta fel! Előfordul mással is! Azonban, ha csak egyszer adja fel, s csak 1 telitalálatos szelvény van, akkor is milliomos lesz, mert a nyereményalapon nem osztozik mással, hanem egyedül ő viszi el a telitalálatosra jutó nyereményalapot! Nem kell mással osztoznia!!!
Profonn
@Kádár János: Azt senki nem írta, hogy azon a héten csak egy ötös volt a lottón ! Kérem újragondolni ! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.