Öngyilkosságot követett el egy 44 éves férfi Thaiföldön, mert felesége a kérése ellenére tetovált szemöldök csináltatott magának – mondta el a helyi sajtónak a férfi családja.

Ampai Kiangsri holttestét csütörtökön találták meg egy gumifa-ültetvényen, öt kilométerre a falujától. A rendőrök a férfi teste mellett tíz üres sörösüveget találtak, valamint még egy üveget, amiben rovarirtó volt. A férfi a beszámolók szerint ezt is kiitta, hogy véget vessen életének.

Rovarirtót ivott, mert felesége kitetováltatta a szemöldökét

Két héttel azelőtt egy kozmetikus érkezett a faluba, aki olcsón vállalta szemöldöktetoválások készítését. Ampai 42 éves felesége nagyon akart egyet, de férje ezt ellenezte, szerinte a nő úgy volt szép, ahogy volt. A feleség azonban nem tágított, és a férfi legnagyobb bánatára vállalta a beavatkozást.

A rokonok közlése szerint a férfit barátai folyamatosan azzal húzták, hogy felesége most biztosan meg fogja csalni, hiszen sokkal szebb lett, és ezt annyira nem tudta elviselni, hogy inkább megölte magát.

A hatóságok még nem végeztek a boncolással, így azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi okozta a férfi halálát.

(24.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
...akkor most megáll ...Minek az embernek ellenség , ha barátai is vannak ...
SystemError
Vannak országok, ahol egy tetovált szemöldök, miatt már azt hiszik másoknak akar partnerük tetszelegni és megalázottnak érzik magukat.

Nálunk meg pl egy kacsaszájú, gecifolt pearcing a száj felett-el is meg van róla győződve a férj, hogy csak neki csináltatta az asszony...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.