Mára Japán lett az első számú ázsiai befektető Magyarországon: 151 vállalattal van jelen, és 31 ezer embert foglalkoztat, nem véletlen, hogy ezek közül hét stratégiai partnere a magyar kormánynak - mondta tokiói tárgyalásainak első napja végeztével Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ja és a Kínaiak? Azok mit szólnak ehhez? A múltkor még ők voltak a haverok! =))
Bunkókám és mit fogsz hazudni ausziknak meg a kiwiseknek, ahova most mész kirándulni!
Eladott Ország
"Mi már annyi minden motorja akartunk lenni, hogy oldalakon keresztül lehetne sorolni. Minden kis szigeten, ahol hajlandó szóba állni a bennszülött törzsfőnök Szijjártóval, egyből gazdasági távlatokat vizionál ez a kedves teremfocista. Itt szeretném felhívni Szijjártó Péter szerteágazó figyelmét egy kis országra itt mindjárt a szomszédban. Ausztriának hívják. Éppen bekérették a bécsi magyar nagykövetet, ugyanis Magyarország úgy határozott, hogy ha már az osztrákok is ellenőrzik a Magyarország felől belépőket a határon, akkor mi is ellenőrizzük az Ausztia felől jövőket és jelenleg mindkét irányban rohadtul nagy torlódás van. Az osztrákok szerint a magyar­-osztrák határszakaszon nincsen schengeni határ, Magyarország teljesen jogtalanul végez ellenőrzést. Szerintem ez teljesen így is van, csakhogy az osztrák-­magyar határon sincs schengeni határ tudtommal, tehát az osztrákok sem annyira jogosan csinálják a fesztivált. Ha esetleg Szijjártó Péter ráér, nem kellene odatrappolnia kideríteni, mi a jó fene van, mielőtt kölcsönösen kerítést húzunk és lőni kezdünk egymásra? Csak kérdem."
Nessy
Szijjártó ugyanezt a szöveget elmondaná a brazil őserdő kannibál törzsének is, ha oda utazna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.