Jóváhagyta a román parlament az államfő kezdeményezését, ami egy, a korrupcióellenes harc folytatásáról és a köztisztviselők feddhetetlenségi követelményéről szóló népszavazásra irányult. Most még ki kell találni a konkrét kérdést, ám a referendum majdnai eredményét nem kell figyelembe vennie a parlamentnek.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
akkor ez is olyan lesz mint a mi migráncsos nép szavazásunk.
Nessy
ha nem kell figyelembe venni, akkor mi értelme van?? Halottnak napszemüveg?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/13/es-ha-egyszer-meglopnak-akkor-masodszor-is-meglopnak/
Röviden: a románok azt ismerték fel a maguk egyszerű módján, ahogyan az egyszerű ember a közéletet szemléli, hogy hatalmasék az ő véleményét, a nyilvánosság véleményét megkerülve hoztak egy, a saját érdekeiket szolgáló törvényt. Éjszaka, sürgősségi eljárásban. És ha egyszer megtették, akkor másodszor is megteszik, és akármilyen tetszőleges kérdésben megteszik, és ugyanúgy elfelejtik megkérdezni a véleményét, a keményen dolgozó kisemberét. Ez pedig nincs rendben. Hogy meddig mehet el egy fékevesztett hatalom, azt Magyarország példáján hetedik éve látjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.