Közép-Kelet Eu­rópa egyik ve­zető po­li­ti­kusa lett Orbán Viktor- írja a Breitbart nevű amerikai portál, amely nem csupán Trump-közeli hírforrás, sokan úgy vélik, hogy az elnök propaganda-szócsöve, hatalomra segítésének is egyik jelentős eszköze volt.

Az alt-right (alternatív jobboldali, gyakran szélsőséges) oldal elismerően nyilatkozik miniszterelnökünk munkásságáról: úgy jellemzik a magyar kormányfőt, mint aki de facto vezetője azon kelet-közép-európai államoknak, amelyek ellenálltak a nyugati országok nyitott határok politikájának, ez pedig szerintük – Trump-közeli oldalról lévén szó – mindenképp elismerendő eredmény.

Orbánt dicsőíti a Trump-közeli amerikai lap

A szimpátia persze kölcsönös, hiszen Orbán is számtalanszor kinyilvánította már, mennyire támogatja a Trump által képviselt ideológiát.

A portál Orbán évértékelő beszédéből is idéz, ebből azt a mondatot sikerült kiragadni, amelyben a nyugat-európai értelmiséget sikerült "igazi menekültekként" aposztrofálnia Orbánnak, akik bizonyára tömött sorokban állnak a magyar határon:

Az igazi menekülteket persze be fogjuk fogadni: németet, hollandot, franciát, olaszt, rémült politikusokat és újságírókat, hazájukat elhagyni kényszerülő keresztényeket, akik az otthon elvesztett Európájukat majd nálunk akarják megtalálni

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Van még sok érdeme Orbánnak. A demokrácia leépítése például. Az látványos vagyongyarapodások és oligarcha hálózat építés is megérne pár bekezdést.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perggető
Borzalmasan buták ezek az illipsik. Szégyenlem magam, hogy egy országban élek velük. Továbbá azért is, hogy pénzért mindent megtettem nekik és értük.
nemkati
@Perggető: Bárcsak eljutnánk már oda, hogy pergető is ezt mondja! :P
Perggető
@nemkati: Tényleg őszinte szívemből ezt gondolom.A hangok a fejemből teljesen megszüntek, amik félrevezettek. Hisz a focit is útálom.
Nessy
Tisztelettel felajánljuk Trumpnak Orbánt, és grátisz az egész csapatát!
Mészáros Lőrinc majd oktatja, hogy lehet gázszerelőből pát év alatt milliárdos, média, foci akadémia, kastély tulajdonos!
aremy
@Nessy: ki hagytad a legfontosabbat az aranykalászos OKJ-és díszoklevelét!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.