Közép-Kelet Eu­rópa egyik ve­zető po­li­ti­kusa lett Orbán Viktor- írja a Breitbart nevű amerikai portál, amely nem csupán Trump-közeli hírforrás, sokan úgy vélik, hogy az elnök propaganda-szócsöve, hatalomra segítésének is egyik jelentős eszköze volt.

Az alt-right (alternatív jobboldali, gyakran szélsőséges) oldal elismerően nyilatkozik miniszterelnökünk munkásságáról: úgy jellemzik a magyar kormányfőt, mint aki de facto vezetője azon kelet-közép-európai államoknak, amelyek ellenálltak a nyugati országok nyitott határok politikájának, ez pedig szerintük – Trump-közeli oldalról lévén szó – mindenképp elismerendő eredmény.

Orbánt dicsőíti a Trump-közeli amerikai lap

A szimpátia persze kölcsönös, hiszen Orbán is számtalanszor kinyilvánította már, mennyire támogatja a Trump által képviselt ideológiát.

A portál Orbán évértékelő beszédéből is idéz, ebből azt a mondatot sikerült kiragadni, amelyben a nyugat-európai értelmiséget sikerült "igazi menekültekként" aposztrofálnia Orbánnak, akik bizonyára tömött sorokban állnak a magyar határon:

Az igazi menekülteket persze be fogjuk fogadni: németet, hollandot, franciát, olaszt, rémült politikusokat és újságírókat, hazájukat elhagyni kényszerülő keresztényeket, akik az otthon elvesztett Európájukat majd nálunk akarják megtalálni

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Van még sok érdeme Orbánnak. A demokrácia leépítése például. Az látványos vagyongyarapodások és oligarcha hálózat építés is megérne pár bekezdést.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Tavryni őrnagy
Azért ez nem egy egyházi szeretet adomány caritas honlap tudni kell róla. :)
human
Van még sok érdeme Orbánnak. A demokrácia leépítése például. Az látványos vagyongyarapodások és oligarcha hálózat építés is megérne pár bekezdést.
vladimir putin
ezek kjet nagyszkij barataim.
hejes, hogy dicsoitni mojom ket rabszolgovics.

Alaszka is kellene mar vissza.
En a jovo hetre gondoltam, kjulonben kuldenyi sok medvedov.
karma1
Hat ilyeneket en is tutira mondanek, mert tudnam, hogy nincs az a normalis francia, nemet vagy holland ember, aki Magyarorszagon akarna vegleg letelepedni, mint menekult...:o))))
Ennek a baromarcunak se kell messzire menni, mar megvan a seggnyalok gyulekezete, alig varjak a pillanatot, hogy ok is sorra kerulhessenek a nyalintasban...
Apatszerek
@human: @Tavryni őrnagy: @vladimir putin: @Cefi: @karma1: Csak így tovább, mindannyian a butaságok hordozói vagytok, igaz más el sem várható tőletek, abba ne hagyjátok, csak így tovább, csúcsra jutva címeresek lesztek!
aremy
a pestisrácok mióta amerikai hírportál???
Cefi
@Apatszerek: Javaslom, ha egyszer kiesel orbán valagából, nézz körül a való világban. Utána keress egy gyorsvonatot, és fuss szembe vele. Hidd el a világ szebb lesz.
quadrocopter
Az alábiakról biztos nem tud a jenki nyalogánysajtó:

"Súlyos kijelentéseket tett Orbánról és Pintérről a bombagyáros
24.hu
2017. 02. 13. 11:33

Írásbeli kérdéssel fordultak az LMP vezetői a belügyminiszterhez azzal kapcsolatban, hogy az 1990-es évek hírhedt bűnözője, a bombagyárosként hírhedtté vált Dietmar Clodo Pintér Sándorról és Orbán Viktorról is rendkívül súlyos kijelentéseket tett tavalyi vallomásában.

LMP-s politikusok felidézik, hogy Clodo tavaly júniusban, Németországban tett írásbeli vallomásában azt állította: 1993 és 1996 között Pintér Sándor is többször megjelent lakásán, és pénzt vett át. A bűnöző arról is beszélt, hogy ebben az időszakban közvetítőként lépett fel politikai és rendészeti vezetők, valamint a „Szeva bácsiként” közismert Szemjon Judkovics Magiljevics között, akit az orosz maffia magyarországi helytartójaként tartottak számon.
Az osztrák ORF tévécsatornának tavaly októberben adott interjúban Clodo azt állította, hogy Pintér havi egy alkalommal vett át tízezer márkát az ő közvetítésével Magiljevicstől azért, hogy a magyar hatóságok szemet hunyjanak a Magyarországon folytatott illegális tevékenységei felett.

A vallomásban az is szerepel, hogy az 1994-es országgyűlési választások előtt Magiljevics tolmácsa egy egymillió márkát tartalmazó táskát juttatott el Clodónak azzal, hogy azt személyesen Orbán Viktornak kell átadnia. A „bombagyáros” szerint Orbán némi vonakodás után személyesen, egy idősebb úriember társaságában jelent meg nála, és átvette a táskát.

Egy orosz ellenzéki portál, a The Insider épp Vlagyimir Putyin budapesti látogatásának idején írt arról, hogy a pénzek átadásáról titkos videofelvételek készülhettek, amelyek Szeva bácsi 2008-as moszkvai letartóztatásakor egy informális vádalku következtében az orosz titkosszolgálatok, illetve az orosz kormány birtokába kerülhettek.
quadrocopter
Folyt.

Szél Bernadett és Hadházy Ákos egyebek mellett arról érdeklődik Pintér Sándortól, hogy fenntartja-e azt az állítását, hogy soha nem találkozott személyesen Dietmar Clodóval, és arra is kíváncsiak, hogy találkozott-e valaha a belügyminiszter Szemjon Judkovics Magiljeviccsel. Arra is rákérdeztek, hogy Pintér vett-e át valaha pénzt Magiljevicstől vagy a képviseletében eljáró személyektől, ideértve Clodót, és van-e tudomása arról, hogy az orosz kormánynak vagy titkosszolgálatoknak lehetnek olyan felvételei, amin ő vagy Orbán Viktor pénzt vesz át."

A magyar nemzethy Cosa Nostra már a spájzban van!
karma1
@Apatszerek: Megint elobujtal valahonnan? Nagy kar volt, menj vissza a lyukadba, ahol eddig dekkoltal...
Megint egy kurva szavad sincs a cikkhez, csak szemelyeskedsz,...
Hulye troll...
Cefi
@karma1: Csak egy új nick. Indult jan. 14.
karma1
@Cefi: Rosszul tudod, Kedves,... Kb masfel eve rongalja a levegot a jelenletevel, ugyanezen a nicken...
Aki igy jarkal ki-be ezen az oldalon, az elegge gyanus, hogy ezt megteheti a Modi ellenere... Volt mar nehany sulyos penhevaltas kozte es az itteni "kemeny mag" kozott...

Egy piti felforgato, meg SOHA nem szolt hozza semmihez sem, csak rombolni jon ide, ... Pedig csinalhatna ugy, mint a Titanic...
Cefi
@karma1: ...mert akkor a propeller memóriája olyan gagyi, mint a "szerkesztői"...
Ördögvadász
A Breitbart az jó! Még akkor is ha zsidó újság! Lehet minden nap idézgetni.
Ez már haladás. Éljen Trump! (és persze Orbán:-) )
karma1
@Ördögvadász: Meg eljenek a te elmegyogyaszaid is... - beloled!
Ördögvadász
Te valami okoskodó segéd vagy itt a lapnál?, te maszatoló!
Perggető
Borzalmasan buták ezek az illipsik. Szégyenlem magam, hogy egy országban élek velük. Továbbá azért is, hogy pénzért mindent megtettem nekik és értük.
nemkati
@Perggető: Bárcsak eljutnánk már oda, hogy pergető is ezt mondja! :P
Perggető
@nemkati: Tényleg őszinte szívemből ezt gondolom.A hangok a fejemből teljesen megszüntek, amik félrevezettek. Hisz a focit is útálom.
Nessy
Tisztelettel felajánljuk Trumpnak Orbánt, és grátisz az egész csapatát!
Mészáros Lőrinc majd oktatja, hogy lehet gázszerelőből pát év alatt milliárdos, média, foci akadémia, kastély tulajdonos!
aremy
@Nessy: ki hagytad a legfontosabbat az aranykalászos OKJ-és díszoklevelét!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.