Megírtuk, hogy Kuala Lumpur repterén megmérgezték Kim Dzsongun észak-koreai diktátor féltestvérét, a 46 éves Kim Dzsongnamot. 

A maláj rendőrség azóta nyilvánosságra hozta a reptéri kamerák felvételeit, amin látszik, hogy egy nő odalép a Makaóba tartó repülőjére váró Kim mögé, majd egy rongyot nyom hátulról az arcába – írja a 444.

Szemtanúk szerint a férfi azonnal próbált segítséget kérni, arra panaszkodott, hogy iszonyatosan fáj a szeme. Jött is érte egy mentőautó, de a kórházba szállítás közben meghalt.

Könyörgött Kim Dzsongun megölt testvére, hogy kíméljék meg az életét

A Financial Times csütörtökön megírta azt is, hogy Kim Dzsongnam 2012-ben levelet írt Kim Dzsongunnak, és kérte féltestvérét, hogy hagyja meg az életét és kímélje meg a családját is.

Kim Dzsongun azonban a dél-koreai titkosszolgálat szerint folyamatosan tervezte, hogyan ölethetné meg a féltestvérét. Kim Dzsongnam halálára azért is szüksége volt, mert így biztosíthatta be hatalmát Észak-Koreában. Kim Dzsongun évek óta tart attól, hogy fellázad ellene az észak-koreai elit, féltestvére pedig egy lehetséges jelölt lehetett volna a vezetői posztra, ezért kellett meghalnia.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hasonló kínok között fog ő is elpusztulni mint egy dúvad...
justhpeter
Remélem hasonló sorsra jut, bár az is megfelel, ha egyszerűen karóba húzzák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.