Aki látott egyetlen fotót is Donald Trump beiktatási ceremóniájáról, annak minden bizonnyal feltűnt, hogy felesége, Melania nem sugárzik a boldogságtól. Ami azt illeti, az elnök kampányának kezdete óta nem látni mosolyogni az egykori szlovén modellt.

A család régi barátja, Phillip Bloch most kitálalt a US magazinnak Melaniáról, és beigazolódott az, amit egyébként már a vak is látott: Trump felesége tényleg nem boldog jelenlegi helyzetében. Kettejük közül láthatóan ő az, akit zavar, hogy nagy rá ez a kabát – ezt nem az ismerős, csak mi tesszük hozzá.

Melania szörnyen boldogtalan. Nem erről az életről álmodott, ezt csak Donald akarta. Őszintén szólva ez az új helyzet rengeteg lemondással jár számára

- nyilatkozta a stylist a lapnak.

Mostmár biztos: igazak a pletykák Melania Trumpról

Melaniáról kevesen tudják, hogy tehetséges ékszertervező, azonban mióta férje az USA első számú embere lett, az egész divatvilág elfordult tőle, alkotásairól is csak negatívumokat hallani.

Végül Jimmy Kimmel műsorvezető vicce mégis igaznak bizonyul: a sztár ugyanis műsorában korábban azt mondta, Melania olyan mint Rapunzel, aki bezárva várja, hogy valaki kimentse a Trump toronyházból.

(femina)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
EGYÉRTELMŰ-és sajnálatos,mert még lelépni sem tud.
aremy
@dodóka: lehet hogy a hörcsög né ezért ment ámerikába?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.