1980 óta ezer embernek összesen 276 millió ausztrál dollár kártérítést fizetett az ausztrál katolikus egyház, amiért szexuális visszaélés áldozatává váltak – derül ki egy frissen megjelent összesítésből.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
ezt soha nem értettem.
kártérítés? vagyis, pl, jön a pincér, Uram, volt két seggbe dugi, egy oboa, két le kell nyelned ha azt mondom, az annyi mint,,,,,,,,,, 250 ezer dollár? vagy mint a viccbe?
.- Ujj pap érkezik a faluba az öreg oktatja mire mit kell mondani meg egyebek. De ha valami gond van itt vagyok a parókián .
,. Na jön Julis gyónni . uram le szoptam a Józsit. A kis pap csak néz,hu bazzeg na most ez mi ? mit mondjak ? .- Várj egy kicsit leányom és kiszalad keresni az öreg papot. a kertbe meg látja a kertészt és meg kérdi .-Maga nem tudja hogy az öreg mit ad egy szopásért?? Mire a kertész.-- hááááát nekem egy öt ezrest """""

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.