Egy Sheila Sz. nevű szlovák nő a minap azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy széttépte, levizelte és felgyújtotta a muszlimok szentírását, a Koránt. Mindezt le is videózta, a közösségi oldalakon pedig szélsebesen terjedt a hír.

Levizelte és felgyújtotta a Koránt egy fiatal nő – letartóztatták
Fotó: TASR

A parameter.sk azt írja, a vád szerint a fiatal rózsahegyi nőről készült videó erőszakra és utálatra uszítja az embereket az iszlám vallásúak ellen. A rendőrség letartóztatta a nőt, mert fennáll a veszélye, hogy elszökhet, vagy további bűncselekményeket követhet el.

Számomra ők csak élősködők, akik rosszabbak, mint a bolhák. Ha ők nem tudnak hozzánk alkalmazkodni, akkor nincs itt keresnivalójuk. Aki megpróbál az utamba állni, az nagyon könnyen pofára eshet. Senki sem állíthat meg, és elmegyek minden muszlim után

- gyalázkodik a videóban a 24 éves nő.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Katalina62
@csa-csa: ez a liba értelmileg, és érzelmileg azonos szinten van a vallási fanatikusokkal!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@elnyomott: Basszus igazad vad! Ne hagyd, hogy a fejedre szarjanak nyisd ki a szád! A Mein Kampf nekem nem szentírás, de a Micimackót csak nem írhattam ide, de ennyi erővel a Szent Bibliátis hozhattam volna például, de nem erőlködök, hisz tudom, hogy te minden szavam kiforgatod, ehhez értesz! Az ilyen félkegyelműek miatt reng meg a hitem néhány embertársamban, de szerencsére nincs sok belőlük a környezetemben. Na szép napot!
szép új világ
Ha ismét pisilnie kell, ajánlom figyelmébe a NER példányait.
elnyomott
@lópicigáspár: Te a Mein Kampf-ot hasonlítottad a Koránnal, nem mással. Nem forgatok ki semmit, csak értelmezek. A hasonlatod felér egy zsidózással. Vagy képtelen vagy fogalmazni, kommunikálni, vagy gyáván letagadod, hogy mire utaltál.
Bármelyik is van, nem vagy vitaképes. A környezetedben sem lehet ez nagyon elvárás, amint látom.
lópicigáspár
@elnyomott: Szóval most már nem csak én, hanem a környezetem is idióta, mert te képtelen vagy felfogni bármit is! Szánom a családod, hisz ilyen pesszimista félkegyelművel kell egy levegőt szívniuk! Annyira szánalmas egy lény vagy, hogy csodálkozok, hogy szüleid nem adtak örökbe. Ha a baloldal szavazóira gondolok, ennél jobb bomlasztó nem is kell, mint te vagy. na menny a 3.14 csába, és boldogíts mást!
elnyomott
@lópicigáspár: Te hoztad fel a környezetedet a magad igazolására, én csak megerősítettem.
Ja, és nem vagyok baloldali, ahogy jobboldali sem.
És nem hasonlítgatok egyetlen szent könyvet sem a Mein Kampf-hoz, mint te. A köpködéseddel nem tudod erről elterelni a figyelmet, te gyáva, hazug, gyűlölködő!
lópicigáspár
@elnyomott: Tán tükörbe néztél! idióta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.