Elárverezik azt a piros telefont, amit a náci vezér berlini bunkerében találtak a benyomuló szovjet katonák.

A piros készüléken az Adolf Hitler név olvasható. A szovjetek röviddel a német kapituláció után Sir Ralph Raynernek adták emlékbe.

Elárverezik Hitler telefonját

Az ő fia, Ranulf ajánlja most eladásra az Alexander Historical aukciósházon keresztül, a kikiáltási ár 100 ezer dollár, de a várakozások szerint 300 ezer körül fog elkelni – írja a BBC.

Ez a telefon egy „tömegpusztító fegyver”, tekintve, hány ilyen jellegű parancs hagyhatta el rajta keresztül Berlint – emelte ki az aukciósház vezetője.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
vajon a lőrinc is licitál vagy még nem is tud róla. csak tudnám kinek a nevébe?igaz korhű a telefon és a helye is meg van már ott fent az első kerületi havason.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Vajon ki lesz, lehet az a sérült lélek, aki egy ilyen ""emberféle"" bármilyen tárgyáért akár egy centet is hajlandó adni? Kb. ugyanaz a mentalitás, hasonló szellemi szint.
aremy
vajon a lőrinc is licitál vagy még nem is tud róla. csak tudnám kinek a nevébe?igaz korhű a telefon és a helye is meg van már ott fent az első kerületi havason.
aremy
@namihami: van olyan hibás egyén még ha apró is!
Cefi
Elárverezik Hitler telefonját.

Én balga, azt hittem, ez napi használatban van a Cinege utcában.
Edmond Dantes
Ez semmi!!Mennyi lenne Magyarországon a kikiáltási ára Orbán hátizsákjának? Egymást taposnák a fideszesek s darabokra tépve ereklyeként vinnék haza,mint 56-ban Sztálin mutató ujját.
aremy
@Cefi: majd lesz az elsőkerületi havason!
nyanya001
Nagy eséllyel indulhatna a pénztáros Lőrinc :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.