Csaknem fél év telt el azóta, hogy a világ legismertebb reality-hősnője rablás áldozata lett párizsi hotelszobájában, ahol a divathét miatt tartózkodott.

Kim Kardashian szobájába tavaly októberben két férfi rontott be, akik megkötözték, míg ő az életéért könyörgött.

Az ijedtségen kívül nagyobb baja nem esett, de több millió dollár értékű ékszerétől szabadították meg a fegyveres támadók. Az ügyben 16 embert tartóztattak le, eleinte úgy tűnt, a sofőrje is benne lehetett a balhéban.

A TMZ most nyilvánosságra hozta azokat a fotókat, amelyek Kim hotelszobájában készültek a helyszínelés után:

Nyilvánosságra kerültek a fotók Kim Kardashian kirablásáról

 Ezzel kötözték meg Kimet a támadók:

 Nyilvánosságra kerültek a fotók Kim Kardashian kirablásáról

Nyilvánosságra kerültek a fotók Kim Kardashian kirablásáról

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/11/01/kim-kardashiannak-jobb-segge-van-mint-szijjartonak/
Szijjártó Péter valamilyen miniszter – miután változatlanul nem vagyok tagja az Új egység nevű nacionalista mozgalomnak és ezen okból kifolyólag az Orbán nevű ember engem nem képvisel (ő mondta), értelemszerűen a kormányához sincs közöm és a minisztereihez sincs – már megint világsikert aratott. Tiszta csoda, hogy Kim Kardashian nevét jelen állás szerint még mindig többen ismerik a világon, mint Szijjártóét. Ennek nagyjából egy oka lehet: Kardashiannak jobb segge van, mint Petyának. Vagy jobb a frizurája. Esetleg okosabb. Ez lesz a megfejtés! Okosabb. Na, szóval. Peti óriási sikernek tartja, hogy a kelet-közép­- európai országok csoportjából Magyarországot választották be az ENSZ Emberi Jogi Tanácsába. Hát tényleg mekkora nagy kandiscukor! Ha már így felcsigázott engem Szijjártó Kardashian, visszakerestem egy kicsit a soha nem felejtő interneten (amúgy egyszer ez lesz a vesztetek is, csak szólok), mekkora sikereket ért el mostanában ez az aranylábú futsallos. 2012-­ben például Törökországgal mélyített a kis cukorborsó, mégpedig víztisztításban és szennyvízkezelésben. Azzal mi a helyzet azóta? Aztán Azerbajdzsánnal is kötött ő valamit. Nem sálat – pedig annak legalább lenne valami értelme – hanem megállapodást. A mezőgazdaság, az IT és az energetika, az infrastruktúrafejlesztés és a vízgazdálkodás területén. Ezzel mi a pálya, Petyus? Visszük már Azerbajdzsánba a sárgarépát nagy erőkkel? Onnan jönnek a szakik az IT szektorba? Mert úgy hírlik hiány van belőlük. Cserében meg lehetne kérni az aze ieket, hogy húzzák már el erre mifelénk is a nagysebességű internetet? Mert ez mostanáig sem sikerült. Köszi. Petike ,nem valamelyik futsalos aranylábú haverod hatolt be a reality-hősnője párizsi hotelszobájában, amikor rájött a magömlés?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.