Lezártak egy iskolát a németországi Menden városában, mert feltételezhetően egy fegyveres férfi kószál az intézmény közelében.

A gyerekeket arra kérték, zárkózzanak a tantermeikbe. Mindeközben a rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, helikopter is köröz az épület felett.

Marcel Dilling, a mendeni rendőrség szóvivője az AP megkeresésére elmondta, a kapitányságra támadásról érkezett riasztás szerdán.

Úgy tudni, idáig senki nem sérült meg az incidensben, az eset körülményeit vizsgálják.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Egy célzott altatólövedékkel nem lehetne ártalmatlanná tenni ?
karma1
Kedves Propi! Elarulnad, honnan vetted ezt a baromasgot? A hirednek nincsen forrasmegnevezese, de azert az angolnyelvu sajtoban megtalaltam az eredeti cikket, amibol viszont a LENYEGET lazan kifelejtetted az idezetedbol.
Az utolso mondatot tokeletes hazugsag, mert a cikk AZONNAL lehozta, hogy FALS ALARM, vagyis teves riasztas volt, senki sem serult meg ,
Miert kell elferditeni egy tenyt, ami a neten lekovetheto? Nem feltek attol, hogy egyszer ratok szakad ez a hazugsagozon?
AZ eredeti cikk:
www.independent.co.uk/news/world/europe/germany-school-attack-menden-police-gunman-on-loose-shooting-reports-latest-a7593096.html
karma1
@nyanya001: Nem olalkodott ott senki. Elolvastam az eredeti cikket, olvasd el a velemenyemet, mert felhaborito, hogy IGY kozolnek az allampolgarokkal HIREKET.
Ez nem hir, hanem komplett ferdites, alhir, ami csak arra jo, hogy bekes polgarokba belerakjak a fraszt, es az ember mar a szomszedja torkanak is neki essen, ha az egy kicsit gorben nez ra.
Gusztustalan ez az egesz, meg csak odaig sem jutottak el az eredeti cikkben, hogy a bejelento adott volna egy szemelyleirast, mert annyira nem volt beszamithato a bejelento.,
nyanya001
@karma1: Lehet, ma a bringás a sajtós...
nekem meg rögtön a Breivik jött le...
karma1
@nyanya001: Nem azert mondom, de valami suket oreg ott is a fuggony mogul leskelodhetett, es ha valaki mar harmadszor setal fel-ala, az mar gyanus.
Itt is megtortent a nyugdijas otthonban, hogy a bacsi felbredt ejjel kettokor a szunyokalasabol, es kihivta a tuzoltokat (mindenkinek van sajat vonala a lakosztalyaban), mert azt hitte, hogy tuz van, kozben csak kod volt. Persze a tuzoltok kijottek, az apolok meg megnyugtattak a bacsit, hogy nincs baj, aludjon vissza...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.