Mi az, amire soha, semmilyen körülmények közt nem lennénk kíváncsiak? Ilyen például a szüleink szexuális élete. Vannak azonban, akiknek a szex hivatás, a gyerekeik pedig lépten-nyomon beleütköznek a "munkásságuk" nyomaiba.

A LADBible fedezett fel egy Reddit-bejegyzést, amely alatt több, állításuk szerint pornós vagy sztriptízes szülők mellett felnövekvő gyerek is megosztotta, milyen hatással volt ez az életükre.

Zer0eater például azt írja:

Évente többször előkerül a téma a játszótéren, majd kitör a verekedés. Aztán egy ideig szünet van a középiskoláig, amikor is a 18 évesek már elmehetnek a sztriptízbárba, ahol az anyám dolgozik. Ekkor újra kezdődnek a verekedések. Lényeg, hogy eléggé megszívtam. A nők külsejét tekintve nagyon magasra tettem a mércét. Gyakorlatilag nem izgat, ha női testet látok. Az emberekben nem bízom.

Haruhanahanako hasonló történetről számol be:

Azt hiszem, mélyrehatóan elcsesződött a szexualitásom. Szélsőségesen aszexuális vagyok, nem izgat fel egyetlen emberi lény sem. Nehezen kapcsolódom be az olyan beszélgetésekbe, amelyben a szülőkről van szó. Nem félek megosztani, de folyamatosan készültségben kell állnom, hogy az emberek kiakadnak tőle.

Justine772 arról számol be, hogy majdnem édesanyja nyomdokaiba lépett:

Egy darabig rohadtul zavart, mert nagyon konzervatív felfogású voltam a szex terén (a nagyszüleim neveltek) és sokszor ítélkeztem, de sohasem az anyám felett. Most, hogy idősebb lettem, jobban elfogadom ezt, főleg mióta pár évvel ezelőtt volt egy fordulópont. Bérelnem kellett egy lakást a középsuli után és erősen fontolóra vettem, hogy szexmunkát vállaljak.

Volt, aki 11 évesen fedezte fel, hogy az anyukája pornózik:

Szeretem az édesanyám. Annak ellenére, hogy meglehetősen lelombozott, amikor vizuális támogatásra vágytam és rábukkantam a munkáira. Teljesen kinyírta az erekciómat.

Rrosuleknek viszont pozitívak a tapasztalatai:

Azt kell, hogy mondjam, ez a környezet korai szexuális érést eredményezett nálam. És valahogy ez lett a normális. Elég sikeres voltam fiatal koromban a nőknél.

A következő beszámoló pedig arról szól, milyen keményen kell, hogy dolgozzon egy szülő ebben a szakmában:

Az anyám nem pornós volt, hanem sztriptízes. Baromi sokat dolgozott, hogy eltartson minket. Később vallásos lett és otthagyta az állását, mert hozzáment egy vallásos férfihez. Azt nem tudom, hogyan befolyásolta volna az életem, ha nem lép ki, de valószínűleg anélkül is megtette volna, hogy hozzámegy a mostohaapámhoz.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
érdekes lenne, hogy vélekednek valójában a politikusok gyerekei a szülők "munkásságáról"! =))
RonaGyuri
érdekes lenne, hogy vélekednek valójában a politikusok gyerekei a szülők "munkásságáról"! =))
volvós
Igy már érthetö, hogy vajnatimike miért akar gyereket...
Legyen, akinek monhatják az oviban, hogy a " kujvaanyád "...
Eladott Ország
A politikusok fiai köztük a Lázáré, jó parti lehetne 20 év múlva a pornós anyukák lányainak. Nem kellene folytatniuk az ősi mesterséget a lányoknak a fidesz által létrehozott munkaalapú társadalomban.
Equus
kicsit túl van misztifikálva a szex... nyilván a pókhálós barlangú vén kurvák és a lógó pöcsű, fonnyadt seggű vén faszok miatt... az irigység nagy úr...
Különös, h a reggeli tojásrántottáról kevesebbet keseregnek, mint a dugásról, pedig mind a kettő része az életnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.