Miért kell Bill G. úrnak arról nyilatkoznia, hogy tíz éven belül valószínűleg várható valami világméretű járvány, ami majd tízmilliók halálát okozza? Nem véletlenül ostorozza "fejlett világunkat" vezető kormányainkat, hogy áldozzanak egy kicsit többet új vakcinák kikísérletezésére. A szépséghiba az a dologban, hogy másik előadásában azzal vigasztalta a nagyközönséget, hogy bár óriási túlnépesedés várható, "oltásokkal" és más okos dolgokkal le tudunk faragni az emberiség létszámából. Egyben azt is nehezményezte, hogy pénzt költsünk olyan emberek életben tartására, akiknek már úgy sincs sok hátra. A Boldogság Magazin cikkében rámutat, hogy mely alapvető dolgokat hallgatják el azok, akik az emberiség fő problémájának a túlnépesedést állítják be. http://boldogsagmagazin.hu/vilagmeretu-jarvany-varhato/

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Buta vagy.

Előszöris honnan vetted, hogy 6800 millióan vagyunk? Nagyon jólértesült lehetsz vagy átaludtad az utóbbi tíz évet

Kemtrél, fasza.

Az emberiség már felélte a nyersanyagkészleteit, szédítő ütemben emeli a tengerszintet és a szaporodás az égbe szökött.

Nem a templomban tanultad a zagyvaságaidat véletlenül?
Boldogság Magazin
Az megnyugtató, hogy te okos vagy és tudod ki buta. Már csak ugyanazt kellett volna elolvasnod és megértened. :)
Boldogság Magazin
@Peller Anikó: A 6,8 milliót Gates úr mondta. Azért van idézőjelben. Az idézőjelről sokat megtudhatsz egy nyelvtankönyvből. Okos.
Peller Anikó
@Boldogság Magazin: milliárd.

"emberiség túlnépesedése alapvetően hazugság"

Na látod, ez a kijelentés valóban hazugság. Azért hazugság, mert ez az embertömeg már felélte a Föld tartalékait. Te meg álmodozol, hogy így kellene meg úgy kellene élni.

Semmit nem tudsz tenni az emberiség viselkedésének befolyásolására, nem tudod megakadályozni a szaporodásukat, nem tudod megakadályozni, hogy össze-vissza repkedjenek és autókázzanak, hogy szétszórják a nyarsanyagokat és kiirtsák az élővilágot. Mit képzelsz te?

Az emberiség 90%-a a létfenntartásáért küzd és leszarja, hogy mi van a Földdel, érted ezt?

Nem hiszem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.