Márciusban folytatódik Londonban annak a magyar nőnek a pere, akit azzal vádolnak, dühében úgy megrázta a rábízott tízhónapos csecsemőt, hogy a gyerek agyvérzést kapott és meghalt.

A 34 éves T. Viktória 2014-ben dolgozott bébiszitterként a Johnson család Turnpike Lane-i otthonában. Munkájával elégedettek voltak, amíg az év augusztus 29-én a Viktória gondjaira bízott Joshua agyvérzéssel kórházba került, majd két nappal később meghalt – írja a Daily Mail.

A szakértői vélemények szerint a baba más sérüléseket is szenvedett: többek között vér jelenlétét mutatták ki a gerincvelőben is. Az ügy egyébként összetettebb, mert Joshua egyébként számos betegségben szenvedett.

Megrázta vagy lovagoltatta?

Viktóriát pár nappal az eset után vizsgálták ki, az ügyészség pedig azóta arra az álláspontra helyezkedett, hogy a kisgyerek akkor kaphatott agyvérzést, amikor a bébiszitter dühében megrázta, hogy sírását elhallgattassa.

Gyermekgyilkossággal vádolják a londoni magyar bébiszittert

A brit ügyészség vádat emelt, és emberöléssel gyanúsítja a nőt. Viktória néhány hónapig előzetes letartóztatásba került, majd óvadék ellenében szabadult.

A magyar nő védője tagadja a vádakat. A londoni bíróság előtt arról beszélt, hogy a nő a térdén lovagoltatta a kisfiút, amikor a gyerek fulladozni kezdett. Viktória azt hitte, valamit félrenyelhetett, ezért a hátát kezdte ütögetni.

Amikor Joshua állapota egyre romlott, kihívta a mentőket. A fiú állapotát a mentősök stabilizálták, majd kórházba vitték, de ott már nem tért magához.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Egy ilyen beteg kisgyereket csak szakképzett ápolónőre lett volna szabad hagyni.
1magyar
Egyébként sem szabad a gyerekeket rázni,dobálni - nem labdák ők!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.