Úgy jellemezték Oroszországot, mint ami “hibrid háborút” folytat, vagyis a kibertámadásokat és a propagandát fenyegetéssel és erő alkalmazásával elegyíti.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
" 2030-­ban, amikor mi még a Paksi bővítés hiteleit fogjuk nyögni , a fejlett világban nem csak hogy a megújulók fogják szolgáltatni az energia zömét, de az internetnek köszönhetően már olyan hálózatba is fognak szerveződni, ami rugalmasan és egyre olcsóbban szolgálja ki a fogyasztókat, akik így egyre kevésbé függnek majd a nagy központi energiatermelőktől. Ez viszont egy rémálom Orbán Viktornak, aki minden területen arra törekszik, hogy megfojtson minden önállóságot, hogy az egész országot alattvalójává tegye. Ezt teszi, amikor a közoktatást átalakítja alattvalóképzéssé, ezt teszi a civilszervezetek elleni hadjárattal, ezt teszi a média leigázásával, és ezt teszi az lakosság energiafüggőségének fokozásával. Ő nem attól fél, hogy a végletekig fokozódik kiszolgáltatottságunk az oroszoknak, hanem attól, hogy az állampolgárok nem lesznek kiszolgáltatva neki. A hatalomszerzésen kívül azonban, mint minden tettének, így energiapolitikájának is van még egy célja: a lopás. Napelemet sok magánszemély és vállalkozás telepíthet, tehát ebből eleve esélytelen leakasztani akkora korrupciós százmilliárdokat, mint egy atomerőmű építéséből. Szélerőmű ­parkok építésére sem kellene állami pénzt költeni, szívesen építenek (nálunk csak építenének) magánvállalkozások is. De ha egy beruházásban nincs állami pénz, akkor nincs mit ellopni. A maximum, amit szerezni lehet belőle, egy kis zsebpénz az engedélyekért."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.