Magyar házaspárt gyilkoltak meg és gyújtottak fel a közép-amerikai Belizében. A házaspár üzleti úton volt.

Magyar házaspárt gyilkoltak meg és gyújtottak fel egyelőre ismeretlen tettesek a közép-amerikai Belizében – olvasható a Bors cikkében.

Magyar házaspárt öltek meg Belizében

Fotó: pixabay.com

A lap szerint a házaspár üzleti úton járt az országban, mely a 6. legnépszerűbb magyar offshore-célpont, ugyanakkor a világ egyik legveszélyesebb országának számít, az ENSZ adatai alapján százezer emberből 44,7 esik gyilkosság áldozatául.

A házaspár holttestét egy kiégett kisteherautóban találták meg, mely össze volt roncsolódva. 

"A rendőrség gyilkossági ügyben nyomoz. A helyszíni szemle során azt állapították meg, hogy az autó egy lámpaoszlopnak ütközött. Ellenben a két holttest közül egyik sem ült a volánnál, a rendőrök gyanúja szerint a sofőr elmenekült a helyszínről.

A Ford rendszámát ráadásul le is szerelték a járműről. A nyomozók azonban így is kiderítették, hogy az autóhoz papíron semmilyen köze sem volt a házaspárnak.

Magyar házaspárt öltek meg Belizében

Belize hivatalos zászlója

A belize-i sajtó arról ír, a magyar pár üzleti ügyben járt Placenciában, a Ford tulajdonosával és két másik emberrel volt dolguk. Mindhármukat keresik a rendőrök.

A magyar pár meggyilkolásában nyomoz a rendőrség, a helyi sajtó arról ír, hogy a férfit és a nőt már a baleset előtt megölték, s utána gyújtották rájuk a kocsit. A tűz okát egyelőre nem sikerült kideríteni." – olvasható a cikkben.

Belizének semmilyen kétoldalú kapcsolata nincs Magyarországgal, ezért számít offshore-célpontnak, valamint a bűnözők is előszeretettel keresik fel, ha valamilyen bajuk akad a magyar hatóságokkal. Tavaly ebben az országban fogták el Bróker Marcsit

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Fejsze, baseball ütő, fűrész, húsklopfoló. Elég hátborzongató címer.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Milyen ""becsületes üzleti út"" lehetett az, amibe így lehet belehalni? Főleg itt, egy köztudottan offshore paradicsomban?
Nagyon gonosz leszek, de ez most egy veszteséges üzlet volt.
karma1
@namihami: A Marcsa orulhet neki, hogy a magyarok elve kimentettek onnan... Csak nem a Marcsa ugyet akartak ott befejezni?
simmering73
Fejsze, baseball ütő, fűrész, húsklopfoló. Elég hátborzongató címer.
nem tibi
@simmering73: És vitorlás hajó . Itt úszik el a pénzed , rosszabb esetben az ,,,,,,,,,,,,
Köb Jani
Ez az offshore üzletkötés járulékos vesztesége. Mindegyik offshore üzletelésnek ilyen járulékos veszteségnek kell lenni! Balsors kísérte útjukat!
Fradigege
Ahammm... Üzleti úton egy adóparadicsomban. No, persze. Valószínűleg semmi különös kapcsolat nincs a gyilkosság és az "üzleti-út" között. Így jártak.
F_Viktor
Osszesen 4,5 honapot voltam Belizben, semmivel nem veszelyesebb a kozbiztonsaga, mint a tobbi kozeli kozep- es del-amerikai orszagoke, ha kimaradsz a drog uzletbol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.