Éppen a dél-koreai elnök piszkos ügyeiről nyilatkozott a BBC-nek egy szakértő, amikor egyszer csak váratlan látogatók toppantak be a képbe – írja az Independent.

A BBC brit közszolgálati média műsorvezetője, Robert E. Kelly külpolitikai szakértővel folytatott épp Skype-beszélgetést a dél-koreai kormányválságról, amikor Kelly 3-4 éves forma kislánya minden előzmény nélkül betipegett a irodájába.

Ennél ma nem lesz viccesebb: váratlan cukiság zavarta meg a BBC interjúját

A szakértő persze próbálta menteni a menthetőt és eltüntetni gyermekét a képből, ám csak tetézte a helyzetet, hogy ezek után a második poronty is bemanőverezett egy bébikompban, sőt, egy láthatóan ideges hölgy is, hogy összeszedje őket.

Apunak nagy levegőt kellett vennie, hogy a gyereksírás közepette folytathassa az értekezést Park Geun-hye elnök piszkos ügyeiről. Íme, a cuki baleset:

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@fekete: Baby sitter... Kulonben pedig rettenetesen jo jelenet volt, nagyon emberi...:o)) Szerintem ennek a pasinak oriasii lesz a respektje,...De lehet, hogy a bebiszitter uj allas utan nezhet, mert a gyerekek tavoltartasa az o feladata lett volna. ...

Szoval, mielott velemenyt alkotsz, gondolkodj egy picit, ha van mivel...:o)))
nemkati
@karma1: Nem tudom, miből lehetne arra következtetni, hogy kínai a felesége? A felvétel annyira gyenge, hogy a gyerekekből alig látszik valami. A feleségről meg nem tudunk semmit.

És miért is említésre méltó, hogy milyen nemzetiségű a felesége? Ezt végképp nem értem.
karma1
@nemkati: monnyuk a fekete mondta, hogy kinai a felesege, nem en, de az az igazsag, hogy az ilyen beosztasu embereknel, ket ilyen pici gyerekkel MINDIG nanny foglalkozik, aki a csaladdal lakik, az epulet kulon szarnyaban. A kep szerint valoban azsiai a holgy, de annyi minden mas nemzetisegi lehet meg a kinain kivul, hogy csak na... Valoban azsiaira emlekeztet... De nincs ezzel semmi baj...
nemkati
@karma1: Ja, én biztos voltam benne, hogy aki bejött a gyerekekért, az nem a feleség, hanem a bébiszitter.
karma1
@nemkati: EN tevedtem: a ma esti itteni hirekben is bemutattak ugyanezt a videot, es a FELESEGE volt a politikusnak...:o)))) Nem baj ez egyaltalan, a gyerekek inkabb az apjukra hasonlitanak...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.